8.11.18

Καταργήθηκε ο κανονισμός της ΕΛ.ΑΣ κ. Αρχηγέ;


  Από ποιον πήρε άδεια και δίνει συνεχώς συνεντεύξεις ο  Μ. Λώλης κ. Αρχηγέ;

Μήπως καταργήθηκε ο κανονισμός της ΕΛ.ΑΣ που ορίζει τις προϋποθέσεις για παραχώρηση συνεντεύξεων;
(άρθρο 6 ,παρ. 1 και παρ 2 ΠΔ 538/89)

  Μήπως η κυβερνητική  βούληση, σας εμποδίζει να ασκήσετε τόσο εσείς όσο και οι υφιστάμενοί σας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και να ενεργήσουν ΕΔΕ  και να επιβάλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις από τον κανονισμό στο "κύριο" που περιφέρεται και γελοιοποιεί την Υπηρεσία της οποίας εσείς  ηγείσθε;


Τελικά ποια είναι η θέση σας στο Αρχηγείο;

Δείτε άλλη μια συνέντευξη του ανωτέρω και βάλτε τον στη θέση του ( αν μπορείτε...):

Συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη έδωσε χτες το βράδυ ο γνωστός υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης ο οποίος μίλησε για τις ερωτικές του προσωπικές προτιμήσεις.
«Η μητέρα μου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η αντίδραση του μπαμπά μου ήταν “τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε”. Τώρα είναι και περήφανοι για τον αγώνα που δίνω».
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής, τον αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας Μιχάλη Λώλη, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στα social media, μία φωτογραφία του στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό του, μπροστά από την Ελληνική Σημαία.
Ο Μιχάλης Λώλης μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»
«Δεν φταίνε οι γονείς μου γιατί και αυτοί ζουν σε μια ετεροκανονική κοινωνία. Είχα αντιδράσεις με τη μητέρα μου σε σχέση με τη σημαία. Μου είπε “σ’ αγαπάω, είσαι όλη μου η ζωή, το ξέρεις, αλλά μην προκαλείς”. Μαμά μου, πώς προκάλεσα; Πώς προκαλώ; Βοηθάω. Όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος έφυγαν όλοι οι παιδικοί μου φίλοι από δίπλα μου. Ένιωσα μια χαρά. Αποφάσισα ότι αυτό είμαι αυτό υπηρετώ.
Έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο, πρόσφατα, μια ξαδέρφη μου ότι “ξέρεις κάτι, μπορεί να τους οδηγήσεις και στην αυτοκτονία”. Αν είναι να αυτοκτονήσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο. Έκτοτε η σχέση μου με το γονείς μου είναι εκπληκτική. Η μητέρα μου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η αντίδραση του μπαμπά μου ήταν “τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε”. Τώρα είναι και περήφανοι για τον αγώνα που δίνω, που βοηθάω κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Λώλης.
( πηγη: pronews.gr)