27.11.18

Τεράστια ειδική επιχείρηση στα ελληνοσκοπιανά σύνορα - Σε μήκος 13 χλμ. εκτείνονταν οι 105 πυραμίδες που ...εκλάπησαν!!!

Αυτά συμβαίνουν όταν οι συνοριοφύλακες υπηρετούν αντί στα σύνορα, σκοπό για τον οποίο προσελήφθησαν, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη!!! Θα μας κλέψουν και την Ακρόπολη και θα το μάθουμε από τις εφημερίδες!!!
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ. Αν συνέβαινε αυτό στην Ιαπωνία θα έκαναν χαρακίρι.Εδώ όλοι είναι ανεύθυνοι!
______________________Juan_________________

Μείζονα ερωτήματα ανακύπτουν από την κλοπή 105 συνοριακών «πυραμίδων» από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα 3 εβδομάδες μετά τις δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά ότι οι ΕΔ αντιδρούσαν στην αλλαγή των συνόρων με την Αλβανία αλλά και με «άλλες χώρες» (αντίστοιχη άρνηση καταγράφεται και στην μετακίνηση των σημείων καθορισμού των συνόρων και στα ελληνοσκοπιανά σύνορα).
Το βασικό ερώτημα που ανακύπτει και για το οποίο πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες είναι πως κατάφεραν να εκτελέσουν τέτοια επιχείρηση χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το Στρατό και τις δυνάμεις συνοριοφυλακής καθώς ήταν μια επιχείρηση που απαιτούσε χρόνο, μέσα και αρκετά άτομα για να πραγματοποιηθεί.
Οι 105 «πυραμίδες» οριοθέτησης των συνόρων εκτείνονταν σε μήκος 13 χλμ. που σημαίνει ότι απαιτούνταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ολόκληρες... νταλίκες για να μεταφερθούν.
Πως δεν κατάλαβε κανείς τίποτα; 
Όχι μόνο λοιπόν είναι αφύλακτα τα σύνορα αλλά θα μπορούσαν τα άτομα αυτά να δράσουν μέχρι τα ενεργειακά πεδία της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς να αντιμετωπιστούν από κανέναν.
Έχουν την δυνατότητα πολύ εύκολα να φτάσουν εκεί και με σαμποτάζ στα εργοστάσια παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος να βυθίσουν στο σκοτάδι το 60% της Ελλάδας.
Αν δεν μπορούν να αντιληφθούν την κλοπή 105 τσιμεντένιων «πυραμίδων» που εκτείνονται σε μήκος 13 χλμ. πάνω στα βουνά, πως θα αντιληφθούν μία ομάδα ή δύο ομάδες ή τρεις ομάδες Ειδικών Δυνάμεων οι οποίες θα μπουν από τον Βορά και θα επιτεθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος οι οποίες είναι μια «ανάσα» από τα σημεία αυτά
Να σημειώσουμε ότι ο πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς είχε πει πως οι ΕΔ ήταν αντίθετες με την αλλαγή των συνόρων και την μετακίνηση των πυραμίδων στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
3 εβδομάδες μετά τις δηλώσεις Κοτζιά κάποιοι προχώρησαν σε μια ανεξήγητη ειδική επιχείρηση χωρίς να γίνου αντιληπτοί από τον Στρατό ή από τις συνοριακές δυνάμεις και την Αστυνομία στα ελληνοσκοπιανά σύνορα αλλά όπως είχε προσθέσει και σε «άλλες χώρες»
Μήπως έχουν συνεργούς μέσα στο Στρατό και τα ΣΑ και έκαναν τα «στραβά ματια»; Γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο έγινε και κανείς δεν αντιλήφθηκε αυτό που συνέβη.
Είναι μια επιχείρηση η οποία διήρκεσε πολλές ώρες. Κάποιοι πρέπει να γνώριζαν ακριβώς που βρίσκονταν οι πυραμίδες οι οποίες σε κάποια σημεία δεν είναι ορατές λόγω υψηλής βλάστησης και άλλων παραγόντων.
Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ερώτημα είναι πότε θα επανατοποθετηθούν οι πυραμίδες από το ελληνικό Μηχανικό και την ΓΥΣ.
Διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθορισμένα σύνορα σε μήκος 13 χλμ. όπως αναφέρει στην ερώτησή του και ο βουλευτής και πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού»  Δ.Καμμενος μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων
Η αυτονόητη απάντηση είναι ότι πρέπει να επανατοποθετηθούν άμεσα.  
Στην Ελλάδα όμως η λέξη αυτονόητο  έχει σχετική έννοια.
Και για αυτό το ζήτημα πρέπει να μας απαντήσει το ΓΕΣ.
Ερώτηση στη Βουλή του Δ.Καμμένου
Για το θέμα της καταστροφής των 105 πυραμίδων κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος:
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ερώτηση του Δ.Καμμένου:
ΘΕΜΑ: Ξήλωσαν 105 κολώνες οριογραμμής στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ.
Κύριοι Υπουργοί,
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό καταγράφεται στα σύνορα μας με τα Σκόπια. Άγνωστοι προέβησαν στην εκθεμελίωση 105 πυραμίδων - κολώνων που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι εκθεμελίωσαν και εγκατέλειψαν τις πυραμίδες στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου. Οι δράστες, πιθανόν με κάποιο μηχάνημα, απομάκρυναν από τη θέση τους συνολικά 105 πυραμίδες-κολώνες οριογραμμής κατά μήκος των συνόρων Ελλάδας – ΠΓΔΜ, σε μια απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων.
Η ομάδα δολιοφθοράς εντός των συνόρων μας, πρέπει να απαρτιζόταν από όχι λιγότερους των 30 ανδρών, οι οποίοι είχαν ειδικά μηχανήματα και εργαλεία.. Η δε χρονική διάρκεια της δολιοφθοράς θα πρέπει να ξεπερνούσε την μία ή δύο βραδιές.
Συνεπεία των ανωτέρω ερωτάσθε:
•        Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί προκειμένου να εξακριβωθεί ποιοι προέβησαν σε αυτήν την πράξη αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά;
•        Σε πόση απόσταση εκτείνονταν οι 105 αυτές κολώνες;
•        Ποιος έχει την ευθύνη φύλαξης των συνόρων σε αυτή την έκταση; Έχει συσταθεί ΕΔΕ για την παραπάνω έκνομη ενέργεια;
•        Δεν κρίνετε σκόπιμη, συνεπεία του ανωτέρω σοβαρότατου περιστατικού την ενίσχυση της προστασίας των συνόρων μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ;
•        Ύστερα από μία τόσο εκτεταμένη παράνομη ενέργεια, η οποία δεν υπέπεσε στην αντίληψη μηδενός ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη, πόσο ασφαλείς πρέπει να νιώθουν οι Έλληνες πολίτες;
Ο Ερωτών Βουλευτής                             
Δημήτριος Κ. Καμμένος
   Ανεξάρτητος  Βουλευτής Β’ Πειραιώς