13.10.18

Ευθύνη της κυβέρνησης η προστασία των πολιτών


Σχολιάζοντας την κλιμακούμενη εγκληματική συμπεριφορά ατόμων, ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης της Νέας Δεξιάς κ. Χαράλαμπος Μηνόπετρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα θλιβερά για την έννομη τάξη περιστατικά, της εισβολής με Ι.Χ.Ε αυτ-το στη Βουλή των Ελλήνων μεθυσμένου ατόμου μετά από τραγελαφική «καταδίωξη» από την Αττική οδό, η επίθεση με πέτρες και ξύλα, ομάδας εφόδου (30) περίπου αναρχικών κατά Αστυνομικών πεζής περιπολίας στο πεδίον του Άρεως,ως και η τελευταία επίθεση κουκουλοφόρων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, όπου πέταξαν βόμβες μολότοφ, προκαλούν έντονα φαινόμενα ανησυχίας και προβληματισμό στους πολίτες.

Η Νέα Δεξιά παρακολουθεί με ανησυχία την συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη εγκληματική συμπεριφορά των ατόμων αυτών και καλεί τη πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ να αποδείξουν εμπράκτως ότι τους ενδιαφέρει η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή λαμβάνοντας μέτρα για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων ενεργειών!
Η Κυβέρνηση επιβάλλεται άμεσα να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αναμόρφωση του νομικού και θεσμικού πλαισίου που αφορά τις ενέργειες των Αστυνομικών σε τέτοιες επιθετικές ενέργειες που στρέφονται κατά του κράτους και της δημοκρατίας».