30.10.18

Βίντεο: «Ετσι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Κ.Κατσίφα με μία βολή στο κούτελο και μία στην καρδιά»

Η συνέντευξη του Μπάμπη Καραθάνου προέδρου των Βορειοηπειρωτικών Οργανώσεων τα λέει όλα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα: Ηταν εν ψυχρώ εκτέλεση, με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά!

Ενας Ελληνας βιοπαλαιστής σιδεράς στο επάγγελμα, πατέρας ενός μικρού παιδιού (παντρεμένος, εν διαστάσει, με Κρητικοπούλα), πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων του ΕΣ που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί επειδή οι Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική Σημαία από τον ιστό ανήμερα της εθνικής επετείου!


Στην φωτό, ο Μ.Καραθάνος με το όπλο του, τρέχει κυνηγημένος να ξεφύγει από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις μέσα στο χωριό.
Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο νεκρό ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες. Όπως τόνισε, «ο 35χρονος εκτελέστηκε»
«Πάνω (σ.σ. στο βουνό) βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται. Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός”, κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή» είπε ο γιατρός.
Τόνισε ακόμη στην αρχή των δηλώσεών του: «Να πω για τον Κωνσταντίνο ότι δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος… Το μόνο, ας το πούμε έτσι σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά». 
Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε τις δηλώσεις του γιατρού, καθώς και το σημείο που δολοφονήθηκε ο 35χρονος ομογενής:
pronews.gr
Η σφαίρα στο μέτωπο σημαίνει ότι το θύμα ή εβλήθη από ελεύθερο σκοπευτή με τηλεφακό ή από πάρα πολύ κοντινή απόσταση, ουσιαστικά εκτέλεση. Σε κάθε περίπτωση το θύμα σίγουρα χτυπημένο με σφαίρα στο μέτωπο και μία στη καρδιά, δεν θα μπορούσε να ...διανύσει 70 μέτρα και να πεθάνει εκεί (όπως αποδεικνύεται από τα ίχνη αίματος).
Πρόκειται σαφώς για εκτέλεση των Αλβανών διωκτών  του.
Εξ άλλου αν ο ίδιος ήθελε να σκοτώσει Αλβανούς, θα το είχε κάνει ήδη.Οι σφαίρες στο περιπολικό δεν αποδεικνύουν τίποτα και κατά πάσα πιθανότητα τις έριξαν οι ίδιοι οι Αλβανοί για να δικαιολογήσουν την δολοφονία.
Εντυπωσιακή πάντως είναι και η εμμονή Ελληνικών ιστολογίων να μειώσουν την προσωπικότητα του θύματος υπογραμμίζοντας δήθεν εμπλοκή του Κατσίφα σε ναρκωτικά και σε..."εγκληματική οργάνωση" υπονοώντας το τρίτο σε δύναμη κόμμα στην Ελληνική Βουλή, τη Χρυσή Αυγή!

Α. Αλεξανδρής