27.10.18

"Θα καταστρέψουμε την Ελλάδα σε 3-4 ώρες"!!!


Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον σύμβουλο του Τούρκου προέδρου, Γιτζίτ Μπουλούτ, που λέει ότι η Ελλάδα προκαλείται από μεγάλες δυνάμεις να επιτεθεί στην Τουρκία.

Η Ελλάδα θα καταλήξει σε ολοκληρωτική καταστροφή μέσα σε τρεις με τέσσερις ώρες αν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, είπε ο Γιτζίτ Μπουλούτ.



Η Ελλάδα θα καταλήξει ολοκληρωτικά σε καταστροφική μέσα σε τρεις με τέσσερις ώρες αν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, είπε ο Γιτζίτ Μπουλούτ

Η Ελλάδα προκλήθηκε από μεγάλες δυνάμεις προκειμένου να επιτεθεί στην Τουρκία, ανέφερε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν που εξήγησε ότι αναφέρεται σε περιστατικό με την ανακοπή της πορείας φρεγάτας στο Αιγαίο.

Οι αποκαλύψεις του Γιτζίτ Μπουλούτ συνεχίστηκαν όταν υπογράμμισε ότι το Ισραήλ δίνει πληροφορίες στα ελληνικά πολεμικά πλοία που συγκεντρώνει από μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκειμένου η Ελλάδα να τις χρησιμοποιήσει εναντίον του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπουλούτ προκαλεί με δηλώσεις του. Πριν από μερικές ημέρες υποστήριξε ότι η Ελλάδα παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι όταν παρενοχλεί το «Μπαραμπαρός». 

«Η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι και το Ισραήλ θέλουν ένα νέο βρώμικο παιχνίδι στην Μεσόγειο πιστεύοντας ότι τους στηρίζουν οι μεγάλοι αδελφοί τους», είχε πει ο σύμβουλος του Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι οι παρενοχλήσεις στο «Μπαρμπαρός» δείχνουν πόσο «κακομαθημένες» είναι οι τρεις αυτές χώρες. 

zougla.gr