12.10.18

11χρονος Σύρος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με αυτοσχέδια λεπίδα 9χρονο Έλληνα!

Τα παιδιά μας κινδυνεύουν. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ! Ας ξυπνήσουν οι αρμόδιοι. Χωριστά σχολεία για τους ξένους, προτού θρηνήσουμε θύματα.Δεν ταιριάζουν οι πολιτισμοί μας, αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες που όλο ομιλούν για...προσφυγόπουλα και τρίχες κατσαρές. Μικρά αγρίμια είναι που όταν μεγαλώσουν θα γίνουν μεγάλα αγρίμια.Juan

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη καθώς 11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε 9χρονο Έλληνα! Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Πιο αναλυτικά, ένα βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε  σε σχολείο στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.
Κάτω από άγνωστους λόγους ένας 11χρονος μαθητής από τη Συρία επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 9χρονο μαθητή, με λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Ακολούθως οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση μετά από το περιστατικό.
Από την άλλη πλευρά οι γονείς του 11χρονου αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ 11χρονος μαθητής από την Συρία, επιτέθηκε σε έναν 9χρονο ημεδαπό μαθητή και τον τραυμάτισε ελαφρά με μια λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα. 
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες.
 Eχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία ενώ οι γονείς του Σύρου μαθητή αναζητούνται.
ο "πόσο ελαφρά" μάλλον το γνωρίζει ο 9χρονος και το νοσοκομείο Γεννηματάς... Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποιο σημείο του σώματος κτύπησε τον Έλληνα ο 11χρονος Σύρος με το λεπίδι..
pronews