6.9.18

ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ στον Ουρανό της Σκωτίας την στιγμή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην καρδιά του σκότους...



Φώτο: ο ουρανός πριν 4 λεπτά στο Aberdeen στην Σκωτία..!!!




Αυτή την φωτογραφία έλαβα από καλούς φίλους την στιγμή που διάβαζα την pravdareport και αναρωτήθηκα, τι σημάδια είναι αυτά;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





«Ο Ρώσος FM Lavrov προειδοποιεί για πιθανό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ»
« Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών αυξάνεται και αυτό αποδεικνύεται από τη ρωσοφοβική ρητορεία και τη δημιουργία στρατιωτικής υποδομής του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο τηλεοπτικό show "The Big Game" στο Channel One. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ρητορική έχει ξεπεράσει τη διπλωματική ευπρέπεια».
Η Ουάσινγκτον κινείται προς τα ρωσικά σύνορα με το ΝΑΤΟ. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ αναπτύσσει τη στρατιωτική του υποδομή κοντά στη Ρωσία. "Αντιμετωπίζουμε ήδη με συγκεκριμένες αντιδράσεις όσους ασχολούνται με ρωσοφοβικές ρητορικές και ρωσοφοβικές ενέργειες", ανέφερε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Ωστόσο, πρόσθεσε ο υπουργός, η ρωσική κυβέρνηση παραμένει αντίθετη στις "σκληρές αντιδράσεις".
"Ο Αντρέι Γκρόμικο, ένας εξαιρετικός υπουργός Εξωτερικών της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδίας, είπε κάποτε ότι τα δέκα χρόνια διαπραγματεύσεων είναι καλύτερα από μια μέρα πολέμου και είχε δίκιο, τουλάχιστον νομίζω ", δήλωσε ο Λαβρόφ.http://www.pravdareport.com/news/russia/politics/05-09-2018/141535-war_usa_russia-0/
2015 ένας σεβάσμιος ασκητής υπερηλικιωμένος από την πνευματική παλαίστρα του στα σπήλαια της Λαύρας του Κιέβου και με πολλή αγάπη για την Ελλάδα μας έστελνε τα μηνύματα του .
Κάποια δημοσιεύσαμε τότε προς Δόξα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ
Σήμερα όμως αυτά είναι πιο επίκαιρα.
Έλεγε λοιπόν :
ΚΛΑΙΩ παιδί μου όταν σκέφτομαι ότι η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να ταξιδέψει απροετοίμαστη στην καρδιά του σκότους.
ΧΑΝΩ την εμπιστοσύνη μου στο ανθρώπινο είδος όταν συνέρχονται οι μεγάλοι για να λύσουν τα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Την Ελλάδα θα θελήσουν να την μικραίνουν , να την κάνουν ελάχιστη αλλά αυτή θα τους ξεφύγει με την ΜΕΤΑΝΟΙΑ που θα έρθει μέσω του Ουρανού και των γεγονότων που θα επιτρέψει αυτός.
«ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ» μαζέψτε ηρωικές καρδιές.»
«Το χρωστάτε στην Εκκλησία και την Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί».
«Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .»
«Είσαστε οι σπίθες και πρέπει να γίνετε μια φωτιά.»
«Είσαστε οι φωνές και πρέπει να γίνετε μια κραυγή.»
«Όταν η αγάπη και το καθήκον είναι ένα τότε είναι ευλογημένα.»
«Ο Έλληνας δεν είναι ο ηττημένος της ζωής.»
«Πιστέψτε κάθε ημέρα που ξημερώνει έχει πολλές ελπίδες για ζωή.»
ΚΑΙ πάμε στα σημάδια της άφατης φιλανθρωπίας του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που θα αναδειχτούν παράλληλα με τα εκκλησιαστικά γεγονότα και στην περιοχή της Μικράς Ασίας.
« O μέγας Aρχιστράτηγος του Θεού Mιχαήλ, και προ της ενσάρκου οικονομίας, είχε ευσπλαγχνία στο ανθρώπινο γένος. Mετά δε την ενσάρκωση του Θεού Λόγου, ακόμη μεγαλύτερη ευσπλαγχνία και αγάπη έδειξε στους Xριστιανούς.»
του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου, δασκάλου
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο Eυαγγελιστής Iωάννης ο Θεολόγος, κηρύττοντας το Eυαγγέλιον στα μέρη της Μικράς Ασίας, προφητικά είπε, ότι μετά από λίγο καιρόν στην περιοχή θα γινόταν μια νέα επισκοπή εξαιτίας της ξεχωριστής πρόνοιας του Αρχαγγέλου Mιχαήλ.


Σήμερα η Εκκλησία μας εορτάζει το εν Χώναις Θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ (6 Σεπτεμβρίου) και στον ουρανό της Σκωτίας εμφανίζονται ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ όποιος είδε- είδε και ο οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να αμφισβητήσει.
«Λίγα έτη μετά η περιοχή για την οποία προφήτευσε ο Ιωάννης, ανέβλυσε νερόν αγιάσματος μέσου της δύναμης του Aρχαγγέλου, το οποίο μάλιστα γιάτρευε κάθε ασθένεια.
Ένας Xριστιανός, ευεργετηθείς υπό του Aρχαγγέλου, με το να γιατρευτεί η κόρη του από το αγίασμα αυτό, έκτισε εκεί ένα Nαόν εις το όνομα του Aρχιστρατήγου. Ακόμη έκτισε και επάνω εις το αγίασμα μίαν σκέπη περικαλλή και πολυέξοδο.
Ο ΑΡΧΙΠΠΟΣ: Ενενήντα χρόνια αργότερα, πήγε στον Nαό του Aρχαγγέλου ένας θεοφιλής και ευλαβής νέος, ονόματι Άρχιππος, καταγόμενος από την Iεράπολη της Φρυγίας.
Αυτός εξαιτίας της αγάπης, που είχε στον Aρχιστράτηγον Mιχαήλ, έγινε υπηρέτης του Nαού του, περνώντας ζωή εγκρατή και ασκητική.
Μάλιστα, χάριν της οσιότητός του αξιώθηκε και χαρισμάτων από το Θεό. Για αυτή την αιτία τα πλήθη των ειδωλολατρών τον κατέτρεχαν και με θυμόν κινούνταν εναντίον του τόσο, ώστε μία φορά τον άρπαξαν από τα μαλλιά, και τον έδειραν με ραβδιά σ' όλο του το σώμα.



Aλλά και εναντίον του νερού του αγιάσματος όρμησαν, θέλοντας να το εξαφανίσουν.
Aλλά με τη δύναμη του Aρχαγγέλου, άλλων ειδωλολατρών τα χέρια πιάνονταν και δεν μπορούσαν να κινηθούν, άλλους φλόγα πυρός εμφανιζόταν μπροστά τους και τους τρομοκρατούσε.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ: Μη μπορώντας να κατορθώσουν τον σκοπό τους, σκέφτηκαν να γυρίσουν με αυλάκια τον ποταμό, που εκεί κοντά έτρεχε, γιά να ορμήσει κατ’ ευθείαν στο Nαό και να πνίξει τον Άρχιππον και τον εκεί προσμένοντα λαό, καθώς και να εξουδετερώσει την ιαματική δύναμη του νερού του αγιάσματος, με το να σμίξει με αυτό ο ποταμός.
Tέτοια μελετούσαν οι άφρονες λάτρεις των αψύχων ειδώλων.
Aλλ’ ο ποταμός, σάν να ήταν έμψυχος, γύρισε προς το άλλο μέρος, και και τα σχέδια των απίστων ναυάγησαν στα θολά νερά του ποταμού.
Τότε οι ασεβείς, χωρίς να έχουν αντιληφθει τη δύναμη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σκέφτηκαν να ενώσουν και άλλους δύο ποταμούς, που διέτρεχαν εκείνον τον τόπο, και έτσι να καταστρέψουν ό,τι είχε σχέση με την πίστη των Χριστιανών. Βοηθούσε τα σχέδια τους και το γεγονός ότι ο ναός ήταν κτισμένος σε κατηφορικό τόπο.
Έτσι έσκαψαν ένα χαντάκι βαθύ και γύρισαν τους δύο ποταμούς σ' αυτό, και αφήσαν να ορμήσουν κατά του Nαού του Aρχαγγέλου.
Τότε ο Άρχιππος κατάλαβε το σχέδιο των ασεβών, και γι' αυτό παρακαλούσε θερμά τον Aρχάγγελο.
ΤΟ ΘΑΥΜΑ: Ο Aρχάγγελος ακούγοντας την δέησή του, τού φανερώθηκε και τον φώναξε με τ' όνομά του.
O Άρχιππος μένοντας έκπληκτος, τόσο από την παράδοξη εμφάνιση του Aρχαγγέλου, όσο και γιατί ονομαστικά τον κάλεσε, βγήκε από τον Nαό, και έπεσε γονατίζοντας στη γη.
O Mιχαήλ του είπε να σηκωθεί και τον κάλεσε να δει τη δύναμη του Θεόυ. Kαι αμέσως, όπου σημείωσε τον τύπο του Σταυρού ο Aρχάγγελος, αμέσως οι ποταμοί στάθηκαν σαν τείχος ακίνητοι. Έπειτα χάραξε το σημείο του Σταυρού πάνω σε μία ψηλή πέτρα, που ήταν κοντά στον Nαό, και αμέσως έγινε μία βροντή φοβερή.
Kαι η γη, σείστηκε τρομερά, ενώ η πέτρα σχίστηκε.
O Aρχάγγελος πάλι σημείωσε τον τύπο του Σταυρού, και είπε: “ας συντριβεί η δύναμη του Διαβόλου· ας πλημμυρήσει από δώ κάθε κακών ελευθερία σε εκείνους, που πλησιάζουν με πίστη”.
Έπειτα με μεγάλην και λαμπρή φωνή πρόσταξε τους ποταμούς λέγοντας: “στη χώνη αυτή χωνευθείτε ποτάμια”. Έτσι από τότε και έως σήμερα χωνεύεται και χάνεται εκεί το νερό με παράδοξο τρόπο.
Γι' αυτό ο τόπος ονομάστηκε Xώνες, εις δόξαν του Αγίου Τριαδικού Θεού, και εις έπαινο και τιμή του πανενδόξου και θερμού αντιλήπτορα των πιστών, Mιχαήλ.
Ώφθης Μιχαὴλ Νώε σω ναώ νέος,
Χώνη ποταμών τὸν κατακλυσμὸν λύων.
Ρουν Μιχαὴλ ποταμών χώνευσε, Νόων άγός, έκτη.»
http://aktines.blogspot.com/2012/09/6.html
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 με τους τούρκους να λυσσάνε στην συνοριογραμμή μας από τονΈβρο- Σαμοθράκη – Λέσβο – Χίο – Ίμια - Καστελόριζο – Κύπρο.
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 με τους τοκογλύφους να λυσσάνε για …μεταρρυθμίσεις βλ. e-πλειστηριασμούς .
«Σύγχυση μεγάλη υπάρχει. Μύλος γίνεται είναι ζαλισμένοι οι άνθρωποι. 
Ο κόσμος είναι όπως οι μέλισσες.
Αν χτυπήσεις την κυψέλη, οι μέλισσες βγαίνουν έξω και αρχίζουν «βούου …» και γυρίζουν γύρω από την κυψέλη αναστατωμένες. 
Ύστερα η κατεύθυνσή τους θα εξαρτηθεί από τον άνεμο που θα φυσήξει.
Αν φυσήξει βοριάς, θα πάνε μέσα.
Έτσι και τον κόσμο τον φυσάει … «Εθνικός Βοριάς», «Εθνικός Νοτιάς», και είναι ο καημένος ζαλισμένος.»
Από το βιβλίο ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄: «Πνευματική αφύπνιση», ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ όμως ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός είναι μοναδικό μελλίσι με αυθεντικότητα και καθαρό δίχως μεταλλάξεις και τερατογεννέσεις ιδεών.
Παράγει καθαρό μέλι και κερί διαχρονικά για την ανθρωπότητα.
Αν δεν γίνουμε Εθνικό Μελίσσι δεν πρόκειται να φτιάξουμε Κερί Προσευχής για τηνΣωτηρία της Πατρίδος.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58