22.9.18

«Αγανάκτησα»: Τα πρώτα λόγια του κοσμηματοπώλη μετά τη σύλληψή του (βίντεο)


Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο ληστής μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και στην προσπάθειά του να φύγει για να μην συλληφθεί – καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κατάστημα – πέρασε μέσα από τη τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγο αργότερα
«…Με έχουν ξανακλέψει και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Αγανάκτησα. Την ώρα εκείνη ήμουν αγανακτισμένος. Επανειλημμένα γίνομαι θύμα ληστών…». Αυτά έλεγε χθες στους αστυνομικούς, λίγο μετά τη σύλληψή του, ο κοσμηματοπώλης, που φαίνεται να «πρωταγωνιστεί» στον ξυλοδαρμό του ληστή ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισβάλει στο κατάστημά του.

Αν και σύμφωνα με τη διαδικασία θα απολογηθεί και θα δώσει επίσημες εξηγήσεις στις δικαστικές Αρχές, αυτό που επαναλάμβανε χθες στο αστυνομικό τμήμα, όπου μεταφέρθηκε, ήταν ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρει τον θάνατο ο ληστής και ότι δεν περίμενε ποτέ αυτή την τραγική εξέλιξη.
Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν γνωρίζει ποιο είναι το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο, επίσης να ξυλοκοπεί τον ληστή, όμως ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου υποστήριξε ότι δεν τον είχε δει ξανά και δεν γνωρίζει τα στοιχεία του.
Πάντως, οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για κάποιον από τους ιδιοκτήτες διπλανών καταστημάτων ή εάν πρόκειται για κάποιον διερχόμενο.
Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο ληστής μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και στην προσπάθειά του να φύγει για να μην συλληφθεί – καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κατάστημα – πέρασε μέσα από τη τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.
Όμως, χθες το απόγευμα, μετά από βίντεο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, οι αστυνομικοί είδαν το υλικό και αναζήτησαν αμέσως τον κοσμηματοπώλη, που φαινόταν μαζί με ένα ακόμη άτομο να ξυλοκοπούν τον αιμόφυρτο ληστή, την ώρα που ήταν στο πεζοδρόμιο, χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο υλικό της δικογραφίας που σχηματίστηκε, δεν περιλαμβάνεται το αυθεντικό βίντεο, καθώς δεν εντοπίστηκε το άτομο που το τραβούσε, παρόλα αυτά, περιλαμβάνεται το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα και αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για τα όσα έγιναν.
policenews