1.9.18

Στη φυλακή επιστρέφει ο Αρ. Φλώρος


Δεκτή έκανε το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας την έφεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, Λ. Σοφουλάκη, εναντίον του βουλεύματος, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος.
Μετά από παραγγελία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την άσκηση έφεσης που ακολούθησε, συνεδρίασε εκτάκτως το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο έκανε δεκτή την έφεση, μετά και τη θετική εισήγηση του Εισαγγελέα.
Ο κ Σοφουλάκης, μάλιστα, διαβίβασε το διατακτικό του βουλεύματος στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείτο ο Αριστείδης Φλώρος, με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη.
Ως εκ τούτου, ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της Hellas Power - Energa, επιστρέφει άμεσα στη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έκδοση του βουλεύματος, αστυνομικοί προσήγαγαν τον κ. Φλώρο, από τη Βούλα όπου βρισκόταν, στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ με βάση την πληροφόρηση που είχε εν όψει της έκδοσης του βουλεύματος, έκρινε τον 39χρονο «ύποπτο φυγής». 
Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στον ίδιο για την προσαγωγή του ήταν πως πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, καθώς -τυπικά- μέχρι εκείνη την ώρα, δεν είχε ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Χαλκίδας, με το οποίο διατάχθηκε η αποφυλάκισή του, στα μέσα Αυγούστου.
naftemporiki.gr