13.9.18

Πολεμική Αεροπορία: Κίνητρα σε στελέχη να ζήσουν μέχρι τα 90 -Έγγραφο


Η Πολεμική Αεροπορία δίνει κίνητρα στα στελέχη της για να ζήσουν και να ξεπεράσουν τα 90 χρόνια. Όχι δεν είναι αστείο. Δείτε και το σχετικό έγγραφο
Η απόφαση της Πολεμικής Αεροπορίας με τίτλο “Προνόμια Αποστράτων Στελεχών Πολεμικής Αεροπορίας” είναι πραγματικά μοναδική. (Kαι έρχεται σε αντίθεση με τη κυβερνητική βούληση που επιθυμεί το όριο επιβίωσης στα ...70 χρόνια για να μη πληρώνει συντάξεις)Juan
Όχι απλά γιατί από κάποιο σημείο και μετά καταλύει την ιεραρχία, αλλά επειδή δίνει σε όλα τα στελέχη το κίνητρο να φθάσουν τα 90 έτη.

Με αυτή την απόφαση, όποιος πατήσει τα 90 χρόνια, θα απολαμβάνει προνόμια αντιπτεράρχου σε όλα τα κυλικεία, τις λέσχες και τα παραθεριστικά κέντρα της Πολεμικής Αεροπορίας!
Αυτό θα ισχύει ανεξάρτητα με το αν είχε μπει από τη Σχολή Ικάρων ή υπηρέστησε ως ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς όπως σαφώς αναφέρει η απόφαση όποιος πιάσει τα 90 χρόνια θα δικαιούται να του φέρονται στα κυλικεία ως αντιπτέραρχο ανεξάρτητα με τον τρόπο εισαγωγής στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, ή ανεξάρτητα απο τον βαθμό που φέρει ως απόστρατος.
Είναι προφανώς κάποιο κίνητρο που σκέφτηκαν στην Πολεμική Αεροπορία για να κάνουν τα στελέχη να φθάσουν τα 90 έτη ζωής και να μην αποδημήσουν εις Κύριον νωρίτερα.
Αν δεν το πιστεύετε, δείτε την απόφαση

armyvoice.gr