4.9.18

Αλγερινοί στραγγάλισαν τον 65χρονο - H οργή για τα συνεχή εγκλήματα κατεδάφισε «Μνημείο πεσόντων μεταναστών» στην Λέσβο!


Αλλη μία από τις δεκάδες,  δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς εξιχνιάστηκε με την σύλληψη δύο Αλγερινών παράνομων μεταναστών ως υπόπτων για τη δολοφονία του θείου του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα​ Αττικής, Γιώργου Καραμέρου, θερμού υποστηρικτή των δικαιωμάτων των παράνομων μεταναστών.

Ο 65χρονος είχε βρεθεί  στραγγαλισμένος με ζώνη, μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018.
Ο άτυχος ηλικιωμένος, εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του ενώ οι δράστες τον έπνιξαν τυλίγοντας στον λαιμό του μία ζώνη.
Το άψυχο σώμα του θύματος βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα του 65χρονου ορθάνοιχτη.
Οι Αλγερινοί οι οποίοι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στην Ελλάδα, πέρασαν τα σύνορα από τα τουρκικά παράλια ως «πρόσφυγες».
Να σημειωθεί ότι μόνον εχθές σκάφη του ΛΣ και της FRONTEX μετέφεραν 200 αλλοδαπούς, στα ελληνικά παράλια, με συνοπτικές διαδικασίες  σε μια κατάσταση η οποία δείχνει να μην έχει τέλος.
Στη συνέχεια, οι Αλγερινοί  και βάσει της πάγιας διαδικασίας υπέβαλλαν αίτηση ασύλου, η οποία είτε απορρίφθηκε είτε όχι δεν έχει καμία απολύτως σημασία  αφού έτσι και αλλιώς μεταφέρθηκαν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.
Οι Αλγερινοί ποτέ δεν συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή, ποτέ δεν απελάθηκαν.
Εάν είχαν απελαθεί, όπως και οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός  στο έγκλημα στου Φιλοπάππου, τότε θα ζούσαν τόσο ο 65χρονος όσο και ο 25χρονος Νικόλας.
Παρά το γεγονός αυτό το ελληνικό(;) κράτος δεν πραγματοποιεί απελάσεις για κανένα λόγο, ενώ αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει τον παραμικρό έλεγχο στα σύνορα (είτε θαλάσσια είναι αυτά είτε στον Έβρο) προκειμένου να περιορίσει τις αθρόες εισβολές των αλλοδαπών.
Φυσικά ούτε και τώρα θα το πράξει. Δε θα το έπραττε άλλωστε όσες  δολοφονίες Ελλήνων και να γίνονταν την ήμερα.  
Κατ'αυτό τον τρόπο, κάποιοι Ελληνες πολίτες έχουν αρχίσει να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους: 
«Άγνωστοι» κατεδάφισαν ολοσχερώς και εκ βάθρων, τις τελευταίες μέρες, το μνημείο των παράνομων μεταναστών που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου, και βρισκόταν στην άκρη του μικρού λιμανιού της Θερμής, οκτώ χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης στην Λέσβο.
Η αγανάκτηση των κατοίκων ήταν τέτοια που εξαφάνισαν ακόμα και την τσιμεντένια βάση του.
Μέλη ΜΚΟ αναφέρουν ότι πριν μέρες είδαν πλαστικά τμήματα του μνημείου να επιπλέουν στη θάλασσα.
Το μνημείο είχε στηθεί πριν από έξι περίπου χρόνια για τα θύματα παλιότερων ναυαγίων, οι σοροί των οποίων είχαν εκβραστεί στην περιοχή. Από τον Οκτώβριο του 2013 δε, πραγματοποιείτο εκεί τελετή μνήμης οργανωμένη από το δίκτυο «Welcome to Europe» ένα δίκτυο ΜΚΟ που «καλωσορίζει» στην Ελλάδα όλους τους παράνομους μετανάστες!
Ας σημειωθεί ότι πέρυσι το Νοέμβριο, άγνωστοι επίσης, είχαν επιτεθεί στο σύμβολο της παράνομης μετανάστευσης, πετώντας πάνω στην επιφάνεια του όπου αναφέρονταν τα ονόματα των Αφγανών, Πακιστανών, Κονγκολέζων, Ζαΐρινών, Γκαμπιανών κλπ, ναυαγών, μαύρη μπογιά.
Τότε είχε επισκευασθεί με τη συμβολή συλλογικοτήτων ΜΚΟ, αλλά τώρα, επισκευή, τέλος!
Στην Λέσβο κανείς δεν θέλει πλέον ούτε να ακούει ούτε να βλέπει παράνομους μετανάστες και τα «συμπαρομαρτούντα» που τους συνοδεύουν τις γνωστές ΜΚΟ των δουλεμπόρων, όπως η χαρακτηριστική περίπτωση της ΜΚΟ ERCI.
Kαι πως  θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν τα εγκλήματα πάσης φύσεως μεταξύ των δεκάδων εθνοτήτων που έχουν κατακλύσει το νησί: 
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, από άλλους αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, τα ξημερώματα της Κυριακής, έξι αιτούντες άσυλο επιτέθηκαν στον 24χρονο και τον τραυμάτισαν, με τη χρήση μαχαιριών και άλλων μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων σε διάφορα σημεία του σώματος του.
Ακολούθησε επιχείρηση στον καταυλισμό κατά την οποία συνελήφθησαν έξι άτομα ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή στο περιστατικό, τεσσάρων ακόμη ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.
pronews
Να σταματήσουν οι αρχιηλίθιοι να στήνουν "μνημεία" και να προκαλούν την οργή των Ελλήνων, γιατί καί η υπομονή έχει τα όριά της. Στην Ελλάδα δεν έχουν θέση οι  ΜΚΟ ούτε τα "προϊόντα" που  αυτές εμπορεύονται...
Juan