27.9.18

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου







Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος 38χρονος αλλοδαπός.

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου ομογενή.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων και συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης του 1ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (26-09-2018), στην περιοχή του Ευόσμου.


Ειδικότερα, ο 38χρονος, πρώτες πρωινές ώρες της 12-05-2018, ευρισκόμενος ως πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, διαπληκτίστηκε με έτερους θαμώνες, με αποτέλεσμα ο 32χρονος μαζί με υπάλληλο του καταστήματος να τον απομακρύνουν.

Ο δράστης μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, επέστρεψε κρατώντας ένα πιστόλι και αφού καταδίωξε τον 32χρονο έβαλε εναντίον του με ανθρωποκτόνο πρόθεση, τουλάχιστον (3) φορές, χωρίς να τον τραυματίσει, προκαλώντας φθορές σε παρακείμενο κατάστημα.

Σε έρευνα της οικίας του στην περιοχή του Ευόσμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα τα οποία φορούσε κατά την τέλεση της πράξης.