1.8.18

Σοσιαληστρική διακυβέρνηση!



Θέλεις ιατρική περίθαλψη; Ξέχασέ το!
Αφού βάλεις λογιστές να σε βάλουν στο σύστημα αναζήτησης ..."οικογενειακού" γιατρού, αν, βρείς τελικά κάποιον, γιατί ελάχιστοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, σώθηκες!
Αυτός θα είναι παθολόγος. Αν λοιπόν χρειαστείς πχ καρδιολόγο, θα πας να στηθείς στην ουρά του παθολόγου "σου" για να σου ορίσει αυτός καρδιολόγο της αρεσκείας του ! Το ίδιο χάλι θα συμβαίνει όποτε χρειάζεσαι ιατρό άλλης ειδικότητας!

Γιατί γίνεται αυτό; Για να σε αναγκάσουν να πας εσύ σε γιατρό και να πληρώσεις από τη τσέπη σου και έτσι αυτοί (το δημόσιο) γλυτώνουν τα έξοδα αμοιβής του γιατρού!
Στο μεταξύ, οι οικογενειακοί γιατροί θα έχουν τους "δικούς τους" γιατρούς που θα στέλνουν τους ασθενείς τους και φυσικά θα έχουν και  τα ανάλογα "ποσοστά" τους!
Και εσύ κορόϊδο λαέ, που τόσα χρόνια πλήρωνες για ιατρική περίθαλψη , σαν κότα (επίκαιρη λέξη) που είσαι, κάτσε τώρα στα αυγά σου και "κάνε το κουνέλι" με τους σοσιαληστές που επέλεξες να σε κυβερνήσουν!
 Διακόπτουν τη σύμβαση 2.500 γιατρών και σε όλη την Ελλάδα και  θα είναι πλέον (από ότι λέγεται) μόνο 800 "οικογενειακοί" γιατροί! (Τόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή!)

ΑΙΣΧΟΣ


Α. Αλεξανδρής