2.8.18

Ληστής έφαγε της χρονιάς του στην Κρήτη και τον παρέδωσαν δεμένο «σαν σαλάμι» στην Αστυνομία

H άμυνα δεν είναι δικαίωμα. Είναι υποχρέωση και θα πρέπει να σταματήσουν οι υποδείξεις του τύπου "μην αντιδράτε, κάντε πως κοιμάστε " κ.λ.π  Οι Αμερικανοί λένε -και εφαρμόζουν- my home is my castle και όποιος το παραβιάσει είναι άξιος της τύχης του...
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν εκείνη που ξέραμε με τα παράθυρα των σπιτιών ανοιχτά, τις πόρτες ξεκλείδωτες και τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι της εισόδου. Είναι μια χώρα που έχει αλωθεί από ξενόφερτους, κυρίως, κακοποιούς που δεν έχουν καμία αναστολή και σαν τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουν τα υποψήφια θύματά τους καθώς και η δικαιοσύνη, που δεν θέλω να την χαρακτηρίσω εδώ...
ΑΛΕΞ.
Επίδοξος ληστής επιχείρησε να εισβάλει σε ένα σπίτι στην περιοχή Βαμβακόπουλο των Χανίων και κατέληξε άγρια δαρμένος και δεμένος σαν… σαλάμι!
Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα agonaskritis.gr, είναι εμφανής ο ξυλοδαρμός που υπέστη ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον απείλησε με σουγιά.
Όμως, εκείνος τον αφόπλισε και άρχισε να τον καταδιώκει, όταν το έβαλε στα πόδια.
Σε μικρή απόσταση, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με την βοήθεια και άλλων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να ξυλοκοπούν ομαδικά τον δράστη που φαινόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Στο τέλος, τον έδεσαν με καλώδια και τον ξάπλωσαν στη μέση του δρόμου, περιμένοντας να φτάσουν αστυνομικοί στους οποίους τον παρέδωσαν!
pronews