11.8.18

Προ των πυλών κυρώσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα και έρχονται τα υπόλοιπα;


Φώτο η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το Χέρι της να μας σώσει από αυτά που ετοίμασαν οι σκοτεινές δυνάμεις για εμάς.
Οι πόλεμοι πρώτα ξεκινούν με κυρώσεις!!!
Ο Διπλωματικός και ο Οικονομικός πυρετός των κυρώσεων προαιωνίζει τα επόμενα...
Δεν πτοούμαστε , με ΠΙΣΤΗ τα αναμένουμε καθότι προελέχθηκαν από τους ΑΓΙΟΥΣ μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




Οι τούρκοι έχουν κατάματα την διάλυση τους αλλά δεν το πιστεύουν.
Δεν μπορούν να πιστέψουν οι τούρκοι ότι τους πάνε για διάλυση ενώ εμάς μας αναβαθμίζουν οι οίκοι αξιολόγησης «και ένοχης ανοχής» .
«Για λόγους εθνικής ασφαλείας αυξήσαμε τους δασμούς στην Τουρκία» λέει ο Λευκός Οίκος
https://www.militaire.gr/quot-gia-logoys-ethnikis-asfaleias-ayxisame-toys-dasmoys-stin-toyrkia-quot-leei-o-leykos-oikos/
« Ελάχιστες επιλογές μοιάζει να έχει η Τουρκία για να επιβιώσει ενάντια στον πόλεμο που ξεκίνησε εναντίον της ο Donald Trump
Η τουρκική λίρα καταρρέει, η οικονομία της γειτονικής χώρας απειλείται με ευρύτατη και σφοδρή χρηματοπιστωτική κρίση, οι ΗΠΑ αυξάνουν τους δασμούς σε χάλυβα και αλουμίνιο και εμφανίζονται πρόθυμες να συνεχίσουν τις επιθέσεις και ο Recep Tayyip Erdogan, δηλώνει ότι ο... Αλλάχ θα σώσει την Τουρκία.
Το τουρκικό νόμισμα έχει υποχωρήσει άνω του 40% έναντι του δολαρίου από την αρχή του 2018, ενώ σήμερα 10/8 εμφάνισε απώλειες που φθάνουν στο 20%, καθώς διαμορφώθηκε έως τι 6,7 λίρες ανά δολάριο.
Ταυτόχρονα έχει καταστεί σαφές ότι αυτή η «βουτιά» καθιστά όλο και πιο δύσκολη την αποπληρωμή του χρέους δημοσίου, επιχειρήσεων και νοικοκυριών, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι σε δολάρια και άρα όσο υποχωρεί η λίρα τόσο καθίσταται πιο ακριβό.»
http://bankingnews.gr/index.php?id=379117
Πως εμπλεκόμαστε εμείς με τις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλλαν οι δυτικοί στον Ερντογάν και τι θα προκαλέσουν αυτές σε εμάς;
Ο φίλος του εχθρού μας βλ. Ρωσία εν δυνάμει εχθρός μας.
ΥΠΕΞ: Η Ρωσία "σύντροφος εν όπλοις" της Τουρκίας, απομακρύνεται σταθερά από θέσεις φιλίας
http://www.capital.gr/politiki/3309939/upex-i-rosia-suntrofos-en-oplois-tis-tourkias-apomakrunetai-stathera-apo-theseis-filias
«Σε έντονο ύφος απάντησε το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην απόφαση της Μόσχας να απελάσει Ελληνες διπλωμάτες.
Η Αθήνα σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι τα ρωσικά αντίμετρα είναι αυθαίρετα και εκδικητικά, σε αντίθεση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση, οι οποίες βασίζονταν -όπως αναφέρει- σε αποδείξεις για παράνομες ενέργειες.
Επαναλαμβάνοντας ότι Ρώσοι αξιωματούχοι επιχείρησαν να εξαγοράσουν Έλληνες κρατικούς υπαλλήλους.
Εντύπωση προκαλεί, ακόμα, η αναφορά ότι η Ελλάδα επιδιώκει καλές σχέσεις με τη Ρωσία, πλην όμως η Μόσχα πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας και απομακρύνεται έτσι από τις θέσεις φιλίας που χαρακτήριζαν παραδοσιακά τις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας.» http://www.iefimerida.gr/news/436725/psyhros-polemos-athinas-moshas-kotzias-i-rosia-ta-ehei-vrei-me-tin-toyrkia
Το σκηνικό των κυρώσεων στήθηκε και φέρνει και άλλα σκηνικά.
« Τουρκικό ΥΠΕΞ: Προειδοποιεί με αντίποινα τις ΗΠΑ
Η Άγκυρα προειδοποίησε την Ουάσινγκτον ότι οι κυρώσεις που επιβάλει και η πίεση που ασκεί το μόνο που θα εξυπηρετήσει θα είναι να προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να επιβάλει αντίποινα, όπως κρίνει αναγκαίο, ενάντια στους αμερικανικούς δασμούς.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Χάμι Ακσόϊ τόνισε επίσης σε ανακοίνωσή του ότι η Τουρκία επιθυμεί τα ζητήματα να λύνονται μέσω διπλωματίας, διαλόγου, καλών προθέσεων και συνεννόησης.»
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.capital.gr/diethni/3310044/tourkiko-upex-proeidopoiei-me-antipoina-tis-ipa
«σιγά να μην κόψουν το σαραγλί στους Αμερικάνους οι τούρκοι »
Ενώ εμείς που είμαστε φίλοι των Αμερικάνων και εν δυνάμει εχθροί των Ρώσων σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία για τους γείτονες, θεωρούμαστε ο αδύναμος κρίκος σε όλη την υπόθεση έτοιμοι να τον σπάσουν.
Και φυσικά οι τούρκοι όταν θέλουν να δείξουν κατά αρχάς το απεχθές προσωπείο τους ξεκινούν με κυρώσεις παντός είδους.
Όπως κυρώσεις στις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην τουρκία;
Πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων όχι μόνο των εταιρειών αλλά και Ελλήνων φυσικών προσώπων ;
Κεφαλαιακοί έλεγχοι παντός είδους που αφορούν οικονομικές συναλλαγές με Έλληνες;
Ακόμα και ζημιά να έχει ο Ερντογάν από τέτοιες αψυχολόγητες κινήσεις θα τις τολμήσει για να βγάλει το άχτι του εναντίων των ΗΠΑ.
Και δεν θα μείνει μόνο σε αυτά γιατί η ιστορική διαδρομή της γείτονος χώρας σε περιόδους διαχείρισης κρίσεων έχει να επιδείξει και βίαιες ωμότητες .
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο που διατηρεί άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ και προβληματικές με το πατριαρχείο της Ρωσίας θα είναι ο επόμενος στόχος πάσης φύσεως κυρώσεων;
Όλο το σκηνικό στήθηκε αριστοτεχνικά για να ερεθίσουν τον Ερντογάν και να την πληρώσουμε εμείς.
Θέλουν να αλλάξουν σύνορα και να διαχειριστούν τα γεωπολιτικά ΣΤΕΝΑ.
Γνωστά πράγματα ..
Τα παζάρια Δυτικών – Ερντογάν τελείωσαν άδοξα μόλις προχθές , ο σουλτάνος ξεκινάει οσονούπω γεωτρήσεις δηλ. αυτό που είχε πάντα στο μυαλό του και στην υπάρχουσα συγκυρία, οι Ρώσοι θα βρίσκονται απέναντι μας.
Πολλές φορές εδώ και χρόνια αδελφοί το γράφω και το φωνάζω.
Να προσευχηθούμε και να παρακαλέσουμε την ΜΗΤΕΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να μας συγχωρέσει πρώτα και να αναλάβει ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ τις υποθέσεις του Έθνους μας.
Είναι κρίμα λόγω της αμετανοησίας και της αναλγησίας μας, να χαθεί αυτό το Έθνος με τέτοια γενετική πνευματική παρακαταθήκη .
«Μαζί με τις προσευχές ήρθε ο καιρός να σηκώσουμε τα μανίκια της ψυχής και να παλέψουμε ΕΛΛΗΝΟ ΡΩΜΑΙΙΚΑ.»
Το διαμήνυσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε προσκυνητές
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Αναρτήθηκε από KOSTAS MIXOS