24.8.18

Ρούντι Τζουλιάνι: «Έρχεται επανάσταση στις ΗΠΑ εάν απαγγελθούν κατηγορίες στον Τραμπ»!


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νομικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι σε περίπτωση που το Κογκρέσο απαγγείλει κατηγορίες κατά του Αμερικανού προέδρου λέγοντας ορθά κοφτά πως  αμερικανικός λαός θα επαναστατήσει!

 Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Sky News ο Τζουλιάνι δήλωσε πως δεν συνίσταται κανένας λόγος για το Κογκρέσο να αποφασίσει την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, ενώ αποκάλεσε ταυτόχρονα τον πρώην δικηγόρο Μάικλ Κοέν «ψεύτη».
«Μπορείτε να παραπέμπετε τον Τραμπ μόνο για πολιτικούς λόγους, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση ο αμερικανικός λαός, θα κατέβει στους δρόμους,  θα επαναστατήσει», είπε ο Τζουλιάνι επιχειρώντας να φέρει  προ των ευθυνών τους όλους στην Γερουσία των ΗΠΑ με την ζοφερή αυτή πρόβλεψη  του.
Ο Τζουλιάνι δεν προχώρησε στην πρόβλεψη αυτή ελαφρά τη καρδία.
Ο έμπειρος Αμερικανός πολιτικός γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί στην αμερικανική κοινωνία αναφορικά με τη στήριξη που παρέχει στον Τραμπ και της βαθιάς απέχθειας που έχει αναπτύξει για την σταυροφορία, που έχει εξαπολύσει το «βαθύ κράτος» της Ουάσιγκτον (ο «βάλτος»  όπως το έχει αποκαλέσει ο Τραμπ) αποκαθήλωσής του Αμερικανού προέδρου από τον Λευκό Οίκο.
Ο Τζουλιάνι γνωρίζει πολύ καλά πως το ρεπουμπλικανικό κόμμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις  έναντι των Δημοκρατικών κατά 20% για τις ενδιάμεσες εκλογές στο Κογκρέσο (435 θέσεις για τη Βουλή των Αντιπροσώπων και 35 από τις 100 της Γερουσίας) που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 6 Νοεμβρίου.
Η κοινή γνώμη είναι σαφώς υπέρ της παραμονής του Τραμπ στο Λευκό Οίκο και όλες οι απέλπιδες προσπάθειες προκειμένου να τον εκδιώξουν θα τη βρουν απέναντί τους.
Ο Τζουλιάν πρόσθεσε πως θεωρεί πως ο Τραμπ δεν πρόκειται να  παραπεφθεί για κανένα λόγο καθώς η μαρτυρία του Κοέν ουσιαστικά τον αθωώνει.
«Έχεις αυτόν τον τύπο τον Κοέν ο οποίος δεν έχει ιδέα περί της υποτιθέμενης ρωσικής σύμπραξης στις προεδρικές εκλογές, δεν έχει ιδέα περί παρεμπόδισης της δικαιοσύνης και είναι ένας παθολογικός ψεύτης», είπε πιο συγκεκριμένα.
Αναφορικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Κοέν και του προέδρου Τραμπ (σχετικά με τη πληρωμές δύο πορνοστάρ για να μην μιλήσουν ότι είχαν συνάψει σχέσεις με τον Τραμπ)  αποδεικνύουν ότι ο πρώτος έδρασε από μόνος του.
«Οι μαγνητοφωνήσεις είναι ξεκάθαρες: Ο Κοέν έδρασε από μόνος του και δεν το είπε στον πρόεδρο παρά πολύ αργότερα».
pronews