9.8.18

«Μαλλιά κουβάρια» Άδωνις και Βερύκιος – «Έχεις καταντήσει αηδία»


Σφοδρή διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του Άδωνη Γεωργιάδη ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση στο Twitter του αρχισυντάκτη του «Πρώτου Θέματος», Μάκη Πολλάτου.
Όλα ξεκίνησαν μετά από tweet του κ. Πολλάτου, ο οποίος παραθέτοντας δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι «οι δασικοί χάρτες έπρεπε να έχουν γίνει από τη δεκαετία του 50», σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω σε λίγο να μην ρίξει τις ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι και την εκατόμβη των νεκρών στους Σοφοκλή Βενιζέλο, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Παπάγο και Πλαστήρα!».

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου απάντησε ο κ. Βερύκιος, ο οποίος σημείωσε: «Ναι Μάκη μου, οι ρίζες του κακού στο Μάτι φτάνουν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, την εποχή της αντιπαροχής & της άναρχης δόμησης στα Αστικά Κέντρα. Η γενιά μας θυμάται τις διαφημίσεις του ´70 «οικόπεδα με δόσεις/φως-νερό-τηλέφωνο»…Τουλάχιστον εσύ & θύμηση έχεις & ακριβοδίκαιος ήσουν».
Και φυσικά επειδή διαδικτυακό «debate» δίχως Άδωνη δεν γίνεται, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επενέβη, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Δήμου Βερύκιου: «Σταματά ρε Δήμο πια έχεις καταντήσει αηδία! Ναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διόρισε άχρηστους να διαχειριστούν την φωτιά και εξέλεξε την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Δούρου…».
altsantiri.gr