3.7.18

Σε σύγχυση ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος: Προγραμμάτισε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο στις 08:30 το πρωί!

Πόσο θα ταίριαζε το στιχάκι "όμορφή μου Παναγιώτα πήραμε τη κάτω βόλτα" αν ο Καμμένος ήταν γυναίκα! Juan

Η παροιμία «Έχυσε την καρδάρα με το γάλα» είναι γνωστή σε όλους.Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμενος φαίνεται ότι προσπαθεί τώρα που πλησιάζει το τέλος της θητείας του (ακόμη και το 2019 να γίνουν οι εκλογές), να την κάνει πράξη.

Και δεν αναφερόμαστε στη στάση του στο Μακεδονικό. Αυτό είναι υπόθεση των πολιτικών  συντακτών του pronews.gr.  
Εμάς μας ενδιαφέρει η θητεία του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας η οποία μέχρι στιγμής δεν ήταν κακή. Το αντίθετο.
Τελευταία όμως δείχνει σαφή στοιχεία προσπάθειας αποφυγής της κριτικής.
Η προηγούμενη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε πραγματοποιηθεί  στις 09:30 πρωινή 
Μια ώρα που κανένα υπουργείο, ποτέ, και κανένας υπουργός, ποτέ, δεν είχε επιλέξει για να δώσει ανοικτές συνεντεύξεις  Τύπου ακόμη και για έκτακτα  γεγονότα.
Θα νόμιζε κανείς ότι αυτό είναι το πιο "κουλό" που θα μπορούσε να γίνει αναφορικά με τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων του Π.Καμμενου.
Φευ, ο υπουργός βάλθηκε να μας εκπλήξει και να κάνει καψόνι σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους  του ΥΠΕΘΑ ανακοινώνοντας  στις 10 η ώρα το βράδυ συνέντευξη Τύπου για αύριο στις 08:30 το πρωί!
Δηλαδή οι δημοσιογράφοι, θα πρέπει να έχουν φύγει από το σπίτι τους από τις 07:30 το πρωί.
Να σημειώσουμε ότι η συντριπτική  πλειοψηφία των δημοσιογράφων του ΥΠΕΘΑ  εργάζονται τουλάχιστον μέχρι τις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και αυτό αν δεν υπάρχει έκτακτο γεγονός, οπότε σε αυτή την περίπτωση παρατείνεται το ωράριο εργασίας τους.
Προφανώς θεωρεί ότι λόγω του "συχνωτισμού"  των στρατιωτικών συντακτών με το στρατιωτικό προσωπικό, οι πρώτοι θα πρέπει να υπακούν και στα ωράρια των Επιτελείων.
Φυσικά αυτό δεν είναι συνέντευξη  Τύπου είναι καψόνι προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου και σε ότι αφορά εμάς δεν είμαστε διατιθέμενοι να το υποστούμε.  
Για το λόγο αυτό και αύριο δεν θα συμμετάσχουμε στη συνέντευξη Τύπου. 
Και θα απέχουμε συνολικά από την κάλυψη του ρεπορτάζ του υπουργείου και σε ότι αφορά  την πολιτική ηγεσία την αυριανή ημέρα και δεν θα υπάρξει ούτε μια αναφορά στο περιεχόμενο της συγκεκριμένης  συνέντευξης ή στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Εκτός και αν ο υπουργός δηλώσει «ήμαρτον», αποχωρήσει από την κυβέρνηση και παραιτηθεί από υπουργός, αποσύροντας και τους ΑΝΕΛ από τον κυβερνητικό συνασπισμό.
Τότε και μόνο, τότε θα καλύψουμε το γεγονός...
pronews