23.6.18

Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης


Αφού τους βοήθησαν έμμεσα, μέσω βλακώδους νόμου, καλύπτοντας  τα πρόσωπά τους από τα ΜΜΕ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κρυφτούν ή να διαφύγουν στο εξωτερικό, τώρα τους παρουσιάζουν! Πάλι καλά! Juan
Τον ένα εκ των τριών επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι απέδρασαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης το πρωί της περασμένης Τρίτης συνέλαβε το Σάββατο η Ελληνική Αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της ΟΠΚΕ.
O Γκερτιάν Βρουσάι συνελήφθη στο Κορωπί
Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κορωπί και Αρτέμιδα για τη σύλληψη και δεύτερου δραπέτη.
Οι τρεις κακοποιοί κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις, με λεία πάνω από 400.000 ευρώ. Είχαν αποδράσει την περασμένη Τετάρτη από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα σίδερα στο παράθυρο του κρατητηρίου στον πρώτο όροφο.
Πώς έγινε η σύλληψη
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Αστυνομία έκανε έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου και έπιασαν τον 24χρονο Γκερτιάν Βρουσάι κρυμμένο στη ντουλάπα και του πέρασαν χειροπέδες χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών
Σημειώνεται ότι όλοι τους ήταν μέλη μιας σπείρας που είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών στα νότια και τα βόρεια προάστια καθώς είχαν καταφέρει να μπουν σε συνολικά 72 κατοικίες.
Ζούσαν μια χλιδάτη ζωή με ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη και ωραίες γυναίκες. Άνεργοι και βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στην παρανομία, πόσταραν στα social networks τα κατορθώματά τους, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν συλληφθεί αρκετές φορές και μπαινόβγαιναν στα αστυνομικά τμήματα και τα εισαγγελικά γραφεία.
Οι αστυνομικοί όλες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα και ικανά για όλα. Ένας εκ των καταζητούμενων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς.
zougla.gr