19.5.18

ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Συνεορτάζονται στην Θεσσαλονίκη η Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων και το... Gay Pride Parade με απόφαση του Γ.Μπουτάρη!

Συνεορτάζονται στην Θεσσαλονίκη η Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων και το... Gay Pride Parade με απόφαση του Γ.Μπουτάρη!
Σήμερα 19 Μαΐου 2018, ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης παραχώρησε την πόλη για εκδηλώσεις του 2ου  Thessaloniki Gay Pride!

Eνώ λοιπόν βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου 1919), ταυτόχρονα και την εκδήλωση των Τούρκων για το «Έτος Τροίας»  (!) έχουμε και τις εκδηλώσεις της gay κοινότητας! 
Η κεντρική παρέλαση - συγκέντρωση των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων γίνεται  στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου θα στηθούν και τα σχετικά περίπτερα.
H προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου ξεκινά στις 13.30 το μεσημέρι από το άγαλμα Βενιζέλου.
Το 2ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας με ΛΟΑΤΚΙΑ+ Party και Drag Show στη Σχολή Θετικών Επιστημών, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.
Οι Πόντιοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμα τους. Ήδη, οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι εντυπωσιακές και αποδεικνύουν πώς η φλόγα και το πάθος για την επιστροφή στην απελευθερωμένη πατρίδα, δεν σβήνει ποτέ.
pronews
Εάν  ΚΑΙ αυτή η ενέργεια του δημάρχου δεν είναι ασέβεια, προς τη μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων από τους προγόνους  των όψιμων  φίλων του , εάν δεν είναι πρόκληση για επεισόδια, εάν δεν είναι ξεφτιλισμός για την ίδια τη Θεσσαλονίκη, τότε τι είναι; Μαγκιά ή "τσαμπουκάς";
Juan