17.5.18

Τσιγγάνοι άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ – Σκηνές Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια



Οι αστυνομικοί εφ όσον δέχτηκαν πυρά, όφειλαν να απαντήσουν όχι με βολές...στον αέρα αλλά με σκοπευμένες  κατά των δραστών και να χρησιμοποιήσουν και το MP5 που (οφείλουν) να έχουν μαζί τους στο αυτοκίνητο. Οι δε αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο έπρεπε να εισβάλουν χωρίς καμία διατύπωση στα σπίτια από τα οποία έρίχνοντο οι πυροβολισμοί και να εξουδετερώσουν τους δράστες.Μόνο έτσι θα τους λαμβάνουν υπ 'όψιν οι απροσάρμοστοι της συγκεκριμένης φυλής, που από τότε που καταργήθηκε  η Χωροφυλακή, σήκωσαν κεφάλι. Juan


Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά, στις 04:00, στην οδό Αναγεννήσεως, άγνωστα άτομα άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους από μπαλκόνια σπιτιών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο.
Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με πυροβολισμούς στον αέρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Οι δύο Ρομά προσήχθησαν ως ύποπτοι για ληστεία. (Οι άλλοι που πυροβολούσαν τι απέγιναν;- Efenpress)
Το υπηρεσιακό όχημα υπέστη ζημιές από τα πυρά των τσιγγάνων.
policenews