22.5.18

Άγριο έγκλημα νωρίτερα στα Τρίκαλα: Κατακρεούργησε την σύζυγό του μπροστά στο 4χρονο παιδί τους


Αιματηρά κατέληξε έντονος τσακωμός μεταξύ ενός 52χρονου και της 45χρονης συζύγου του, μέσα στο σπίτι τους στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων
Μία άγρια δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, ένας 52χρονος τσακώθηκε έντονα με την 45χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κάλεσε τους αστυνομικούς, να πάνε στο σπίτι του, γιατί «θόλωσε και σκότωσε την γυναίκα του», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Στο σημείο έφτασε σύντομα κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρικάλων που συνέλαβε τον συζυγοκτόνο, ο οποίος ανέμενε στο σπίτι τους, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής.
Το σπίτι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων όπου το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, 49χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την νοσηλεύτρια σύζυγό του, και μητέρα 3 παιδιών
Το σπίτι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων όπου το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, 49χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την νοσηλεύτρια σύζυγό του, και μητέρα 3 παιδιών.
Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα
Σύμφωνα με τους περιοίκους οι τσακωμοί του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονοι και όπως όλα δείχνουν ύστερα από έναν αντίστοιχα έντονο τσακωμό, ο 52χρονος σκότωσε την σύζυγό του.
Δείτε το βίντεο του Trikalavoice:
policenews