20.4.18

Ποιος πρέπει να "φάει" μεγαλύτερο πρόστιμο, ο οδηγός ή ο τροχονόμος;



Δείτε το βίντεο στο οποίο ο τροχονόμος που παριστάνει τον υπέρτατο τιμωρό, πως συμπεριφέρεται προς τον παραβάτη οδηγό ! Με εκδικητικό μένος, ομιλώντας επιθετικά και προκλητικά με άψογη χρήση του ενικού αριθμού και με απειλές " θα σου πω εγώ τώρα", νευρικότητα  και εν γένει συμπεριφορά απάδουσα προς όργανο της τάξεως, που βεβαιώνει μια απλή τροχαία παράβαση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο κακοποιό.
Δείτε το βίντεο και αποφανθείτε ποιος από τους δύο πρέπει να τιμωρηθεί περισσότερο.
Ελπίζουμε να φθάσει το παρόν και σε ανώτερα κλιμάκια και να διαταχθεί ο πειθαρχικός του έλεγχος καθώς και η μετακίνησή του σε άλλη Υπηρεσία.

Efenpress

Λεπτομέρειες από το Newsit.gr :


Σε έλεγχο της τροχαίας στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, έπεσε το πρωί ένας Λαμιώτης οδηγός την ώρα που προσπάθησε να περάσει μπροστά από την Εθνική Τράπεζα στην Καποδιστρίου για να ανέβει στο Πάρκο.
Σημειωτέον δεν επιτρέπεται -στην ανοδο- να χρησιμοποιούν το δρόμο Ι.Χ παρά μόνο φορτηγά, επαγγελματικά, ταξί και λεωφορεία. Για κακή του τύχη έπεσε «πάνω» στον τροχονόμο ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία εκείνη την ώρα και τον «μπλόκαρε» άμεσως. Ο αστυνομικός του είπε να γυρίσει στην άκρη, ζητώντας στον οδηγό να υποδείξει τα νόμιμα, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/lamia-stigmi-pou-odigos-pairnei-prostimo-1-000-eyro-lathos-mprosta-ston-troxonomo-vid/2488576/


http://lamianow.gr/lamia-video-1-000-eyro-kai-afairesi-pinakidon-lamiotis-odigos-anevike-anapoda-tin-kapodistrioy-kai-epese-ston-elegcho-eikones-video/