22.4.18

Παρέμβαση Καμμένου για τις δηλώσεις Ερντογάν: Η λύση για ειρηνική συμβίωση είναι η απελευθέρωση των ομήρων


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Πάνου Κάμμενου στα λεγόμενα του Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσε θέμα ανταλλαγής - για ακόμη μία φορά - των 2 Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους στρατιωτικού που ζητούν άσυλο από την Ελλάδα και σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο είναι πραξικοπηματίες.


Ο Πάνος Καμμένος έγραψε το πρωί της Κυριακής στο twitter: Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής». Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση». 



Το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει εκτός των άλλων ότι: «Από εμάς ζήτησαν να δώσουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Κι εμείς τους είπαμε πως υπάρχουν οκτώ στρατιωτικοί που προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα. Πρώτα αυτούς πρέπει να μας δώσετε. Αν μας δώσετε αυτούς τότε μπορούμε να βάλουμε στο τραπέζι τους άλλους. Διότι αυτοί έκαναν παραβίαση συνόρων»

onalert