*

2.3.18

Κράτος-Ξεφτίλα!


Όποιος φυλακισμένος κακοποιός θέλει να πάει σε φυλακή της αρεσκείας του, αμολάει φιλικά του φρικιά, σπάζουν μερικές βιτρίνες και πανικόβλητη η "κυβέρνηση" ικανοποιεί την επιθυμία του.
Διαβάστε την είδηση:


Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών. 


Το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή όχι ως ικανοποίηση του αιτήματος αλλά στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων. Αποφασίστηκε λοιπόν να φύγουν από τις φυλακές Κορυδαλλού 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου ο οποιος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου. 

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου προτίθεται να σταματήσει την απεργία πείνας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ:


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης: «Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.»


zougla.gr