11.3.18

Ένας αγώνας, ένα πρωτάθλημα!


Το βράδυ της Κυριακής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν έχουμε πρωταθλητή. Υπάρχει -επίσης- μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν το φετινό πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει!

Την Κυριακή το απόγευμα, κάπου στην Τούμπα της Θεσσαλονικης, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα βγαίνει στη σέντρα. Και την Δευτέρα θα συζητάμε πως η υπόθεση "τίτλος" τελείωσε ή άρχισε από την αρχή.
Όλα αυτά, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι" με τις αποφάσεις των δικαστηρίων για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Όμως το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι της φετινής χρονιάς θα παιχτεί το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από τότε που άπαντες χαρακτήριζαν τον ΠΑΟΚ ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο φέτος. Πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι το διαφορετικό.




Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.