5.3.18

Μέχρι που θα πάει η..."βαλίτσα";


Είμαστε περίεργοι, μέχρι που θα φτάσει η φοβία των αρμοδίων σχετικά με την αντίδραση στη παράνομη αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας.
Γιατί παράνομη;
Γιατί που ακούστηκε με τέτοιες καιρικές συνθήκες να βγαίνει αξιωματικός με ΕΠΟΠ για...ξενάγηση;
Γιατί που βρέθηκαν τούρκοι κομάντος να περιπολούν στη περιοχή αντί για απλούς στρατιώτες;
Γιατί που ακούστηκε να βγαίνει το ΓΕΣ και να ομολογεί (που το ήξερε;) ότι οι στρατιωτικοί είχαν χάσει το δρόμο τους μέσα στη χιονοθύελλα;

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην όλη υπόθεση που δεν μας πείθουν ότι η αιχμαλωσία έγινε σε τουρκικό έδαφος.Αμφιβάλλουμε δε άν αυτή έγινε και σε υπαίθριο χώρο...

Υπάρχουν και τελεσίγραφα, καθώς και υπερδυνάμεις που δεν θα ήθελαν πόλεμο αυτή τη στιγμή.Αξιοποιήστε τα και αν χρειαστεί τραβήξτε το σχοινί.

Για την "Ωραία Ελένη" οι πρόγονοί μας @@@@@ την Τροία. Εμείς τι κάνουμε; Συζητάμε για το ποιος έφαγε τα πιο πολλά και ποιος φτωχός τω πνεύματι  πολιτικός, θα τσέπωνε τα χιλιάρικα για ενοίκια κ.λ.π. και εν τω μεταξύ οι Τούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι αφού εμείς που βλακωδώς "ανήκουμε εις τη δύση" και δεν "διεκδικούμε τίποτα" (Αυτά τα είπαν - και τα λένε- οι μεγαλύτεροι βλάκες πολιτικοί για τους οποίους φημίζεται η χώρα μας)  φροντίζουμε να κάνουμε ...εμπάργκο στη Ρωσία επειδή το θέλουν οι Λουλούδες της ΕΕ.

  Φωνάξτε τους Ρώσους, δώστε τους το 50% των υδρογονανθράκων  μιας περιοχής  μας, δώστε τους και ναυτική βάση στα Αντικύθηρα, Φωνάξτε και τους Αμερικανούς, κάντε ο ίδιο σε άλλη περιοχή με πετρέλαιο με αντάλλαγμα  την άμυνά μας απέναντι στους αιώνιους εχθρούς μας, μέχρι να σηκώσουμε κεφάλι  στην οικονομία και στους εξοπλισμούς και να καθαρίσουμε με αυτούς μια για πάντα.
Αυτή θα είναι  "ανεξάρτητη και πολυδιάστατη πολιτική"

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ηγέτης να χειριστεί το όλο θέμα.