10.3.18

Χρόνια Πολλά Ζέλικο!


Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ έγινε 58 ετών. Ο "Γκαστόνε" όπως τον λένε οι αντίπαλοί του, ο Ζοτς όπως τον λένε οι φίλοι του. Ένας μπον-βιβέρ, ένας άνθρωπος που μπορείς να γεμίσεις τόνους με τα όσα έχει κάνει!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 1960. Κάπου στο Τσατσάκ της Σερβίας, ένα μωρό έσκαγε τα πρώτα του κλάμματα. Αυτό το μωρό, έμελλε αρκετά χρόνια αργότερα ν' αλλάξει την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτό το μωρό λεγόταν, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μόλις έγινε 58 ετών!
Τα χρόνια πέρασαν. Το όνομα του είναι γνωστό σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Ο Ζέλιμιρ, ο Ζέλικο για τους περισσότερους, ο Ζοτς για εμάς εδώ στην Ελλάδα, μεγάλωνε και μαζί του μεγάλωνε και ο μύθος του. Τα κλάμματα μπήκαν σε εισαγωγικά και πλέον απευθύνονταν προς διαιτητές, παίκτες και αντιπάλους και το χρώμα έγινε σιγά-σιγά "μελιτζανί". Αυτό το "μελιτζανί" που όταν καταλάβεις ότι απευθύνεται σε σένα, εύχεσαι ν' ανοίξει η γη να σε καταπιέι!

Διάβασε τη συνέχεια της "αγιογραφίας" του Ζοτς για τα μέχρι τώρα πεπραγμενα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.