3.3.18

Περήφανη δήλωση βουλευτή της ΝΔ: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν (βίντεο) (UPD)


Αγανακτισμένος ο άνθρωπος από την επαγγελματική κακοποιό δράση  των συγκεκριμένων "ατόμων" , στα πλαίσια  ομιλίας – ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 19.30 με αντικείμενο την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικότητας των ΡΟΜΑ, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Θανάσης Δαβάκης κατά την τοποθέτησή του προέβη στην εξής δήλωση:
«Απαγορεύω στου αθίγγανους-γύφτους να με ψηφίζουν».

Αμέσως έπεσαν οι...αντιρατσιστές της  "ελεεινής μορφής" , γνωστά κομματόσκυλα κ.λ.π. να μιλήσουν για...ρατσισμό! 
Φυσικά άν οι κακοποιοί αποτελούν συγκεκριμένη κάστα, ράτσα, ομάδα, φυλή  ή ό,τι άλλο θέλετε, οι νομιμόφρονες πολίτες είναι φύσει και θέσει αντίθετοι και ας τους βαφτίζουν οι μαζοχιστές, οι συνεργάτες  και υποστηρικτές αυτών των αλητών, όπως θέλουν.
  Μπράβο στο Βουλευτή κ. Δαβάκη που αποποιείται την υποστήριξη τέτοιων παρασιτικώς διαβιούντων στοιχείων.

ΑΛΕΞ

________________________________
Ανασκευάζει τη δήλωσή του κατόπιν κομματικών πιέσεων. Τι να κάνει, η μόδα του..."αντιρατσισμού" βλέπετε:

Με δήλωση που έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης, επιχειρεί να πάρει πίσω τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφεραν ότι απαγορεύει σε γύφτους να τον ψηφίζουν. Γράφει ότι τις δηλώσεις αυτές τις έκανε πάνω σε δημόσια συζήτηση, όπου το πράγμα... ξέφυγε και ζητά συγγνώμη εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για όποιον έθιξε



Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Οι επίμαχες δηλώσεις μου έγιναν στο πλαίσιο δημόσιας συζήτησης σε χωριό της Λακωνίας σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή. Τα περιστατικά αυτά έχουν ενταθεί σε συχνότητα και βαρύτητα τους τελευταίους μήνες, με χαρακτηριστικότερα τις βίαιες ληστείες μετά ξυλοδαρμού σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, όπως η πρόσφατη ληστεία 82χρονης γυναίκας. Προκαλεί δε μεγάλη λύπη κι ανησυχία η εμπλοκή ανηλίκων σε τέτοια περιστατικά, τα οποία έχουν καταγραφεί στα ΜΜΕ.
Σε αυτά και μόνο αναφερόμουν.
Πάνω στην ένταση της στιγμής κατέφυγα σε κάποιες γενικεύσεις οι οποίες δεν εκφράζουν ούτε εμένα, ούτε φυσικά το κόμμα στο οποίο ανήκω. Για τις αναφορές αυτές θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και να ζητήσω συγνώμη από όσους έθιξα.

Θανάσης Δαβάκης
Βουλευτής Λακωνίας Ν.Δ.
»