19.2.18

Καλαμάτα: Πήρε ανάποδες και έφυγε ο Φερεντίνος (vd)


Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο γνωστός παρουσιαστής του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, Χρήστος Φερεντίνος με αποτέλεσμα να τους αφήσει όλους σύξυλους και να παρατήσει την παρουσίαση της εκδήλωσης φανερά εκνευρισμένος.

Όλα ξεκίνησαν από τη συμπεριφορά κάποιων καρναβαλιστών που τον έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστο. Αρχικά κάποιοι πιτσιρικάδες του έριξαν αφρό, γεγονός το οποίο ήταν το πρώτο κρούσμα, ο παρουσιαστής ξεπέρασε με χιούμορ. Πριν προλάβει όμως καλά – καλά να συνέλθει ακολούθησαν άλλοι καρναβαλιστές, οι οποίοι του πέταξαν αλεύρι.
Σε εκείνο το σημείο ο Χ. Φερεντίνος άρχισε να τα παίρνει αποκαλώντας τους δράστες «μαλ…ες», αλλά το όλο σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί. Έπειτα από δύο λεπτά, ένα ακόμη γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και τον έλουσε με μπύρα. Εκείνος έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και πέταξε σερπαντίνες, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η έκρηξη.

Η αιφνίδια αποχώρηση και η συγνώμη

«Φεύγω πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα» είπε και αποχώρησε φανερά εκτός εαυτού και αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση, την οποία στη συνέχεια κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
Ευτυχώς το κλίμα άλλαξε στο τέλος της εκδήλωσης όταν ο δήμαρχος Καλαμάτας, τόνισε ότι «η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας», ενώ κάποιοι από τους καρναβαλιστές που τον πλησίασαν του ζήτησαν συγνώμη για τα χοντροκομμένα αστεία τους.
politik.gr