10.2.18

ΝΔ: Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά το: «σεξιστής αντιπρόεδρος» κατά του Α.Γεωργιάδη (upd)

Διαγράφηκε από το ΝΔ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τους αδιανόητους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον "σεξιστή δοτό αντιπρόεδρο".

Και αν για το "δοτός" υπάρχει μια πολιτικη δικαιολογία (αν και όλοι οι αντιπρόεδροι της ΝΔ ήταν "δοτοί"  με αυτή την έννοια αφού επιλέγονται από την ηγεσία του κόμματος), το «σεξιστής» είναι κάτι που πρέπει να δώσει απάντηση ο Ε.Αντώναρος για το πώς τόλμησε να το ξεστομίσει.
Τι είδους πολιτική κριτική είναι αυτή;
Κατά του Α.Γεωργιάδη το pronews.gr του ασκεί σχεδόν καθημερινά σκληρή κριτική, καθώς θεωρούμε ότι για τα "οφίτσια" επί κυβέρνησης Σαμαρά, πρόδωσε έναν ολόκληρο αντιμνημονιακό αγώνα την ώρα που φυλάκιζαν την χώρα του. Αλλά μέχρι εκεί.
Για την υπόθεση Novartis, όλα ερευνώνται και θα φανεί, ευελπιστούμε, από την δικαστική έρευνα, ποιος ήταν-αν ήταν-διεφθαρμένος και ποιος είναι-αν είναι-σκευωρός κα συκοφάντης. 
Αλλά τέτοιοι απίστευτοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, όπως αυτός που ξεστόμισε ο Αντώναρος και που αφορούν την προσωπική ζωή ανθρώπων, τολμούμε να πούμε ότι είναι κατάπτυστοι.
Ειδικά από την στιγμή που ο Αντώναρος είχε αυτή την θέση που είχε στο κόμμα και εθεωρείτο ότι κάποτε εξέφραζε τον Κ.Καραμανλή.
Mε την λογική Αντώναρου, η δημόσια κριτική μεταξύ πολιτικών αντιπάλων θα έπρεπε να είναι «σεξιστής», «αδελφή», «οπισθογεμής», «μαζόχας» κλπ.
Είναι ντροπή και για τον Κ.Καραμανλή και απορούμε πώς ο Αντώναρος δεν το διαισθάνθηκε.
Ολα τα άλλα που γράφει στην ανάρτησή του, ακόμα και το «δοτός» είναι πολιτική κριτική. Σωστή ή λάθος. Που είχε κάθε δικαίωμα να ασκήσει. Το «σεξιστής» είναι πολιτική βρωμιά! Τέλος!
 Οπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή που έκανε και χθες αιχμηρό σχόλιο κατά του Αδ. Γεωργιάδη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί", επανήλθε σήμερα σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα.
"Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά ταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες" γράφει σήμερα στο Facebook και καταλήγει με νόημα: «Άλλωστε ενός αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».


pronews