23.2.18

Οργή Αντώναρου για Άδωνι: Οι εκδοροσφαγείς δεν έχουν θέση στη ΝΔ


Με πολύ σκληρή γλώσσα αντέδρασε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και στενός συνεργατης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος, στις πρωτοφανείς εξαλλοσύνες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε σημερινή εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha, ούρλιαζε για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis «θα τους γδάρω … δεν ξέρουν με ποιον έμπλεξαν», ενώ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι».

Οι “εκδοροσφαγείς” δεν εχουν θέση στην παράταξη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώ αναρωτήθηκε: «Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον πολιτικό πολιτισμό που εφάρμοσε στη πράξη ο Κώστας Καραμανλής; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την παράταξη της ευθύνης και της εθνικήα συμφιλίωσης; Αρκετά πια!!»
«Δεν μπορούν οι περαστικοί κι οι περαστασιακοί επισκεπτες να κηλιδώνουν την ιστορία της παράταξης! Δεν θα αφήσουμε κανένα — ούτε τη κυβέρνηση ούτε τους τύπους μσ τα δοτά αξιώματα — να γυρίσουν τη χώρα πίσω στα χωριστά καφενεία. Καλώ όλους να συνομολογήσουμε ενα κώδικα αρχών καικανόνων πολιτικής συμπεριφοράς. Με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και τον σεβασμό των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας» κατέληξε στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν σημειωθεί σφοδρές αντιδράσεις τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.
«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του» αναφέρει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» προσθέτει το κυβερνών κόμμα.
Νωρίτερα, ο Α. Γεωργιάδης μιλώντας στον Alpha για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού, με ύβρεις, αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».
«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω» είπε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

tribune