7.2.18

Φαυλοκρατία μάσα και...Αποκριές!

πιερότος

Προτού προκύψει η "επάρατος" δικτατορία το 1967, υπήρχε το όργιο της φαυλοκρατίας των ημετέρων, της βίας και της νοθείας,της μάσας και της ρεμούλας.
 Ήλθαν λοιπόν, οι "απελευθερωτές" το 1974, ξεπούλησαν τη Κύπρο που ...έπεφτε λέει μακρυά από την Ελλάδα, εξαπάτησαν τον Βασιλιά με το unfair δημοψήφισμα και από τότε   μέχρι σήμερα  απολαμβάνουμε τους καρπούς της..."δημοκρατίας" τους!

Κλέψιμο στους μισθούς,  στις συντάξεις, στα επικουρικά, στα εφ άπαξ, εξοντωτικούς φόρους, λίστες Λαγκάρντ (και ποιος ξέρει πόσες άλλες "λίστες"  ακόμα) και τα νέα φυντάνια άρχισαν τις πατροπαράδοτες κονόμες! Από τα πάμπερς στα σαμσονάϊτ (αυτό θα πεί εξέλιξη) και οι ασυλίες σύννεφο! Όλοι υπόδικοι, όλοι ελεύθεροι και ...αγνοί ως μωρά..παρθένας(!!!)


Πάνε και έρχονται οι δικογραφίες από τις  δικαστικές αρχές στη βουλή, ακόπως και ασκόπως!
Αλήθεια, εσείς που είχατε όλη τη καλή διάθεση να βάλετε ισόβια έναν "χουντικό" που θα είχε κλέψει από το Δημόσιο μία δραχμή, ΠΟΣΟΥΣ βρήκατε από αυτούς τους "δυνάστες" να έχουν κλέψει; Μήπως από... μεγαλοψυχία τους συγχωρέσατε;

  Πρέπει τα αγαθά της δημοκρατίας, ντε και καλά, να συνδυάζονται με τα μπαχτσίσια, τις ρεμούλες, τις προμήθειες και τις κονόμες;

  Αν η κυβέρνηση, που δεν με ενθουσιάζει με τα "έργα και τις ημέρες" της, καταφέρει να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία μπράβο της .

 Όσοι έχουν κλέψει από την Εθνική Άμυνα έπρεπε ήδη να ήσαν μέσα ισοβίως (ΟΛΟΙ- όχι μόνο τα κορόϊδα). Οι υπόλοιποι που -τυχόν- γέμισαν τις τσέπες τους με χρήματα εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις και τις αρμοδιότητές τους, θα πρέπει και αυτοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Θέλετε να σας πω τι πετύχατε μετά την "μεταπολίτευση"; Τινάξατε την οικονομία της χώρας στον αέρα και την ίδια την υποδουλώσατε στους ξένους, την ξεπουλήσατε- και την ξεπουλάτε ακόμα. Θέσατε την  Εθνική κυριαρχία υπό διεθνή αμφισβήτηση, τη Δημόσια Τάξη την κάνατε είδος πολυτελείας και μετατρέψατε την Ελλάδα σε χώρο εγκαταστάσεως ισλαμιστών.
Θέλετε και άλλα; Πουλήσατε τις Εθνικές οδούς σε διάφορους  και πνίξατε στα διόδια  το κόσμο και το εμπόριο.Κλείσατε όλες τις βιοτεχνίες, τις περισσότερες βιομηχανίες, το 80% των καταστημάτων.
Θέλετε και άλλα; Δεν θα έφτανε όλο το ...ηλεκτρονικό "χαρτί" για να παρουσιάσουμε τα επιτεύγματά σας.
Φυσικά αυτά δεν αφορούν τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μόνο, αλλά κυρίως αυτούς  που τα πολιτικά και ποινικά ( παραγραφέντα- ώς είθισται) κατορθώματά τους ανάγκασαν το λαό να ψάχνει για ψευτομεσσίες, για σειρήνες που με τα άσματά τους θα γοήτευαν και θα χάριζαν - έστω για λίγο- ευφορία στις μαυρισμένες (από τη πολύ "δημοκρατία") ψυχές τους.

Έτσι, τώρα αυτός  ο λαός αισθάνεται , σαν τη σερπαντίνα που αιωρήθηκε για λίγο στον αέρα και αγκάλιασε με πάθος τον πιερότο,  που αφού τη χόρεψε και τη  γλέντησε, τσαλαπατήθηκε λίγο αργότερα από τον ίδιο  και από πολλούς άλλους, που στο τέλος   την πέταξαν...

Με ανάλογη εκτίμηση,


Α. Αλεξανδρής