15.2.18

Αποκαλυπτική έρευνα για το Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια







Την άποψή τους για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος , για τη διεξαγωγή των συλλαλητηρίων και την απήχηση των κεντρικών ομιλητών σε αυτά, καταγράφει αποκαλυπτική έρευνα της εταιρείας Interview .
Η έρευνα παρουσιάζεται σήμερα 15 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Η θέση της Ελλάδας στα Βαλκάνια» που διοργανώνει η Βεργίνα Τηλεόραση.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος θα αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία για το θέμα της ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων, το οποίο έφερε στην επικαιρότητα η Βεργίνα Τηλεόραση. 

Από την πλευρά του ο διεθνολόγος Β Καρακωστάνογλου θα εξηγήσει τις επιπτώσεις του αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια και ο Δρ Αναστάσιος Βαβούσκος θ αναφερθεί στο ζήτημα της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων. 


Βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και πολιτευτές θα τοποθετηθούν στο ζήτημα , αναλύοντας τις πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές παραμέτρους του θέματος που αφορά στη θέση της χώρας μας στα Βαλκάνια.


Θ ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.




by Nick the Greek