26.2.18

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τρίτη


Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί. Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα από τη νύχτα βαθμιαία θα ενταθούν. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 και από τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Από το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές στα νότια. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και βαθμιαία από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο νότιοι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 και στην Ήπειρο από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πιθανόν και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερη υψόμετρο. Από το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και στα νότια τοπικά 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από τη νύχτα και από τα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί 4-6 και από τη νύχτα νότιοι τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3-4 και από το βράδυ τοπικά 5-6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και βαθμιαία από το βράδυ 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
politik.gr