25.2.18

Επικίνδυνο παραλήρημα Κικίλια για τα εθνικά θέματα: Δικαιολογεί την τουρκική προκλητικότητα


Επικίνδυνο παραλήρημα Κικίλια για τα εθνικά θέματα που δικαιολογεί την τουρκική προκλητικότητα υποστηρίζοντας ότι αυτή τροφοδοτείται από την «ανεύθυνη» και «επικίνδυνη» στάση της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών πως ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.

Ο κ. Κικίλιας τονίζει πως για τη ΝΔ στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, πως τα Ίμια είναι ελληνικά και πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κατηγορεί τους κκ Τσίπρα και Κοτζιά πως επέλεξαν συνειδητά το δρόμο της μυστικής διπλωματίας και πως βρίσκονται εκτός κοινωνίας, τονίζοντας πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση προσπαθήσει καταλήξει σε μια συμφωνία που θα παραχαράσσει την ιστορία μας, ο ελληνικός λαός θα το αποτρέψει».
Όπως λέει, «Τσίπρας και Καμμένος κάνουν εξωτερική πολιτική με το βλέμμα προς τα μέσα, προσπαθώντας να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Χρησιμοποίησαν ακόμα και το Σκοπιανό, ένα μείζον εθνικό θέμα, ως εργαλείο διεμβολισμού της Νέας Δημοκρατίας. Δεν τα κατάφεραν. Είναι προφανές, ότι διχάζοντας δε χτίζεις ενότητα. Εμπιστοσύνη και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι έννοιες ασύμβατες»

Εν τω μεταξύ, για να κατανοήσετε το επίπεδο γνώσεων του κ. Κικίλια, διαβάστε εδώ: Πω πω συμφορά στη ΝΔ! Ο Κοτζιάς «έκοψε» τον Κικίλια στο μάθημα – «Την επόμενη φορά να έρθεις διαβασμένος»

tribune.gr