28.2.18

Έβρος: Ο Τουρκικός Στρατός κοντά στα σύνορα! Τι συμβαίνει;


Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει το τελευταίο διήμερο ο τουρκικός στρατός στην περιοχή του Έβρου, η οποία παρακολουθείται με ιδιαίτερη προσοχή από ελληνικής πλευράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Armyvoice.gr παρά την βαριά κακοκαιρία οι Τούρκοι έχουν βγάλει έξω αρκετές Μονάδες για να ασκηθούν, ειδικά στην περιοχή του Βορείου Έβρου, στο ύψος περίπου απέναντι από το Διδυμότειχο και βορειότερα.

Οι πληροφορίες του Armyvoice.gr αναφέρουν πως τα τουρκικά οχήματα που λαμβάνουν μέρος στην άσκηση, παρά την σφοδρή κακοκαιρία με ισχυρή χιονόπτωση που επικρατεί στην περιοχή από την Κυριακή το βράδυ, πλησίασαν αρκετά τα ελληνικά σύνορα.





Οι κινήσεις τους παρακολουθούνται με ιδιαίτερη προσοχή, αλλά όπως αναφέρουν πηγές μας, δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ανάλογη αναφορά κάνει και η ιστοσελίδα "Νέα της Θράκης" , η οποία λόγω της εγγύτητας έχει και καλή εικόνα για όσα γίνονται στην περιοχή. Διαβάστε το δημοσίευμα σχετικά με τις τουρκικές κινήσεις στην περιοχή των συνόρων

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι παράλληλα καταγράφονται και κινήσεις μετακίνησης των τουρκικών στρατευμάτων, με σκοπό την ενίσχυση των δυνάμεων που έχουν εισβάλει στην Συρία.

armyvoice