27.2.18

Παρηγοριά στο νικητή του Γιουρόπα


 Η κατάσταση που βιώνουμε στο ελληνικό "ποδόσφαιρο" μας δίνει μια καλή ευκαιρία να στρέψουμε την προσοχή μας σε θέματα που πραγματικά αξίζουν.

Δε λέω, ενδιαφέροντα τα όσα διαδραματίζονται μπροστά μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαρτί ταμειακής, ιατρικές γνωματεύσεις, φύλλα αγώνα και πειθαρχικός κώδικας. Αλλά μήπως για όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο, η καλύτερη λύση είναι να στρέψουν κάπου αλλού την προσοχή τους, για να μην καταντήσουν να μισούν το άθλημα που τώρα αγαπούν;

Προσωπικά αυτό έκανα. Και βρήκα την ευκαιρία ν' ασχοληθώ με το Γιουόπα Λιγκ και την κατάκτηση του τροπαίου! Μόλις έγινε η κλήρωση της φάσης των "32" και λίγο-πολύ είδαμε τι γίνεται με τις ομάδες. Πόσο πολύ υπολογίζουν την διοργάνωση, πόσο θέλουν να φτάσουν μακριά και κατά πόσο οι μεγάλες ομάδες σκοπεύουν να δώσουν προτεραιότητα σε μια διοργάνωση που δεν είναι η αγαπημένη τους.

Δες τη συνέχεια του άρθρου και μάθε όλες τις αποδόσεις για το νικητή του Γιουρόπα Λιγκ!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.