4.1.18

Αυτοί είναι οι δραπέτες του Μεταγωγών


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εκ των τριών Αλβανών που απέδρασαν λιγό μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr πρόκειται για τους M.F., Z.A. και Β.Κ. χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το ποιος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μενίδι. Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους ποινικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών και ανθρωποκτονίας. 
Η γελοιότητα της καλύψεως των προσώπων, συνεχίζεται, βλακωδώς.Juan

Δείτε τους τρεις άνδρες στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το zougla.gr








Μαζί με τους τρεις κρατούμενους επιχείρησε να δραπετεύσει και ένας Γεωργιανός ο οποίος όμως συνελήφθη στον περίβολο του κτιρίου.

Κινηματογραφική απόδραση
Οι τρεις δραπέτες, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του δευτέρου ορόφου του κτηρίου που στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταγωγών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια κατέβηκαν, αφού προηγουμένως είχαν ρίξει σεντόνια από το παράθυρο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραπετών. 

Το απόγευμα της Πέμπτης ο ένας από τους τρεις Αλβανούς εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Μενιδίου εντός καταυλισμού και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Πρόκειται για 35χρονο που είχε συλληφθεί και κρατείτο για υπόθεση ναρκωτικών.

zougla