21.1.18

Επίδομα παραμεθορίου: Πότε θα δοθεί - Μήνυμα ΥΕΘΑ μέσω των συνδικαλιστών του


Επίδομα παραμεθορίου: Πότε θα δοθεί. Μήνυμα ΥΕΘΑ μέσω των συνδικαλιστών του - Ο στενός εναγκαλισμός της ΠΟΕΣ με τον Καμμένο και τα μηνύματα που στέλνει
Τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις που έχει η ΠΟΕΣ με τον Πάνο Καμμένο αναδεικνύει και η σημερινή ανακοίνωσή της!

Σε μια πρωτοφανή για συνδικαλιστικό όργανο ανακοίνωση, η ΠΟΕΣ μεταφέρει τις προθέσεις του υπουργού, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του ο πρόεδρός της και (κατά δήλωση του υπουργού) σύμβουλος του κ. Καμμένου.



Μετά από την συνάντηση, η ΠΟΕΣ που τόσους μήνες σιωπά για την καθυστέρηση καταβολής των επιδομάτων, αποφάσισε να μιλήσει για να μεταφέρει τις προθέσεις του υπουργού!




Ο συνδικαλισμός στο απώγειό του! Φαίνεται ότι τώρα που η ΠΟΕΣ χάνει τη μια μετά την άλλη τις οργανώσεις της, οι οποίες δεν αρέσκονται στον κρατικό συνδικαλισμό καθώς τα προβλήματα είναι τεράστια, η συγκεκριμένη ανακοίνωση σκοπεύει να συγκρατήσει το κύμα διαφυγής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μια μετά την άλλη οι οργανώσεις σπεύδουν να γραφτούν στην ΠΟΜΕΝΣ, η οποία δεν είναι της αρεσκείας του υπουργού και δεν έχει συναντηθεί ποτέ μαζί τους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ οι στρατιωτικοί δεν έχουν υποστεί μειώσεις και όσοι λένε ότι έχουν υποστεί μειώσεις είναι καταστροφολόγοι! Γι αυτό δεν θα πρέπει τα στελέχη να λένε ότι έχουν υποστεί μειώσεις, θα πρέπει να συμπεράνουμε...



Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Πάνος Καμμένος

 Διαβεβαίωσε ότι η καταστροφολογία που επιχειρήθηκε και τα υπέρογκα ποσά μείωσης που εμφανίστηκαν, το τελευταίο διάστημα, από συγκεκριμένους κύκλους (μέχρι και απώλεια 2.500,00 ευρώ εμφανίστηκε) δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εντοπιστούν οι όποιες στρεβλώσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, κατά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου και από τον Απρίλιο του 2018 το κάθε στέλεχος θα είναι σε θέση να διαπιστώσει το πραγματικό ύψος του μισθού του. Ζήτησε από τα στελέχη, μέσω της Ομοσπονδίας μας, όποιες στρεβλώσεις υπάρξουν μετά τον Απρίλιο του 2018 να γνωσθούν άμεσα, ώστε να θεραπευθούν.

Επίδομα Παραμεθορίου

Παράλληλα δια μέσου της φίλα προσκείμενης στον υπουργό συνδικαλιστικής οργάνωσης, ανακοινώνεται ότι το επίδομα παραμεθορίου θα πιστωθεί αναδρομικά τον Μάρτιο του 2018.

Δεν αποσαφηνίζει εάν θα είναι με τον μισθό του Μαρτίου, δηλαδή θα φανεί τον Φεβρουάριο στα φύλλα μισθοδοσίας ή με τον μισθό του Απριλίου, δηλαδή θα φανεί τον Μάρτιο στα φύλλα μισθοδοσίας.



Αναφέρει μόνο το εξής:

  Επίδομα παραμεθορίου: Το Μάρτιο του 2018 θα πιστωθεί στους δικαιούχους το ποσό που αναλογεί σε έκαστο που έχει τις προϋποθέσεις του νόμου, αναδρομικώς από 01.1.2017.
Όους βέβαια έπαιρναν το επίδομα και το έχασαν (πχ στην Ήπειρο) ή είναι κατάφωρη αδικία που δεν το παίρνουν ενώ συνάδελφοί τους στην ίδια μονάδα το παίρνουν (πχ Σκύρος) η ΠΟΕΣ δεν έχυσε ούτε δάκρυ.. Δεν το διεκδικεί και ενδιαφέρεται μόνο για όσους έχουν τις προϋποθέσεις να το πάρουν!

Τα συμπεράσματα δικά σας!


armyvoice