4.1.18

Προκαλούν τα γκρίζα κοπρόσκυλα ( οι Γκρίζοι Λύκοι) στη Θράκη - "Θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες"


Τα έχασαν οι κάτοικοι της Κομοτηνής όταν είδαν στις στάσεις λεωφορείων αφίσες των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας με απειλές για βασανιστήρια και βιασμούς Ελληνίδων.
«Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!
Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!! Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Οι Τούρκοι εθνικιστές εδώ και χρόνια ονειρεύονται μια ανεξάρτητη Δυτική Θράκη. Ο ηγέτης  των Γκρίζων Λύκων  Ντεβλετ Μπαχτσελί ρίχνει συχνά  λάδι στη φωτιά με εμπρηστικές δηλώσεις για την Ελλάδα. Ένα χρόνο πριν μάλιστα είχε ξεπεράσει κάθε όριο δηλώνοντας ότι οι Τούρκοι θα πετάξουν στη θάλασσα τους Έλληνες. 
star.gr
Φαίνεται νοσταλγούν τους συμπατριώτες τους στην Τρίπολη, κατά την επανάσταση του 1821.Έχουμε και εμείς Εθνικιστές και άμα τους ξαμολύσουμε θα γίνουν όλοι τους "αδελφές"!Μάλλον πλησιάζει η ώρα να εκδιωχθούν από ΟΛΗ τη Θράκη οι τουρκόψυχοι αλήτες.Juan