19.1.18

Περί Μακεδονίας και τιμής ο λόγος..

Άρθρο Γνώμης της Ιωάννας Κωνσταντινίδου(*)

19/01/18


Αποφάσισα από καιρό, να μην δίνω καμιά σημασία σε όσα λένε ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι περισσότεροι βουλευτές και η αντιπολίτευση που συνεργάστηκαν με τους ξένους, που έβαλαν την πατρίδα στα μνημόνια και την υποδούλωσαν.

Ο λόγος γιατί είμαι πεπεισμένη, πως οι άνθρωποι αυτοί, δεν αγαπούν την Ελλάδα.
Εάν δεν την μισούν, σίγουρα την περιφρονούν.
Κάθε λέξη και ένα ψέμα.
Φανταστείτε πως και οι αριστεροί μόλις ανέλαβαν την εξουσία, έγιναν ναι σε όλα και η αγαπημένη κυβέρνηση των ξένων δυνάμεων. Και όλα αυτά περί διαπραγματεύσεων είναι μια υποκρισία που μου έχει τεντώσει τα νεύρα και αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα για κάθε δυσβάσταχτο μέτρο, μου θυμίζουν τακτικές παλαιότερων πολιτικών ηγετών.
Βλέπετε η καρέκλα, είναι κληρονομική σε τούτη την χώρα και η υποκρισία το ίδιο. Πάνε μαζί.
Τα περί Μακεδονίας, με τις δηλώσεις των Σκοπιανών, των Αμερικανών και της κυβέρνησης της Ελλάδας, παραπέμπουν σε παραστάσεις του Καραγκιόζη.
Μια τέτοια παράσταση έδωσαν πριν λίγο καιρό πάλι οι αθεόφοβοι … τότε με το δημοψήφισμα για την Ευρώπη, που ως δια μαγείας το βροντερό όχι, έγινε ναι ... ένα ναι σε όλα.
Τα τελευταία χρόνια γράφονται μαύρες σελίδες στην ιστορία και μας γυρίζουν σε ένα γνώριμο χθες.
Μας υπενθυμίζουν την μοίρα της Ελλάδας. Μια ζωή να πολεμάει βάρβαρους, μια ζωή με Εφιάλτες και μια ζωή οι Έλληνες διχασμένοι.
Ευρώπη σου λένε και ας δώσουμε δυο τρία νησιά, ας δώσουμε την Μακεδονία και τις ζωές των παιδιών μας ,αρκεί να παραμείνουμε στην Ευρώπη και σαφώς να ταΐζουμε τις τράπεζες.
Ξεχνούν μάλλον όλοι οι οπαδοί αυτής της θεωρίας, πως οι Έλληνες πορεύτηκαν προς την δόξα, την ελευθερία και την τιμή μόνο όταν έμειναν μόνοι.
Να γιατί πέταξαν από τα βιβλία τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά..για να να διαβάζεις για τον διαφωτισμό και πως η Ελλάς έχει ανάγκη από προστάτες.
Πώς μετά, αυτός ο Έλληνας να σηκώσει κεφάλι και για ποια τιμή να πολεμήσει;
Όταν γνωρίζει περισσότερα για την γαλλική επανάσταση και οχι για την ελληνική;
Όταν δεν γνωρίζει, όσα μας δίδαξαν οι ήρωες μας ,για τις αξίες της ελευθερίας και τον αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος;
Όταν δεν γνωρίζει ένας λαός την ιστορία του ..θα την ξαναζήσει και μάλιστα πιο επώδυνα.
Οι έχοντες βολεύτηκαν ήδη με τους κατακτητές και τους εισβολείς και τώρα "στρώνουν" τους φτωχούς.
Οι προδότες δεν έλειψαν στιγμή από την ιστορία μας και δεν θα ήταν δυνατόν να λείψουν και τώρα που καλείται ο Λάος να πάρει την μοίρα του στα δικά του χέρια.

Η ελάχιστη τιμή που του πρέπει του Έλληνα είναι η Αντίσταση.

Αντίσταση στον ζυγό και σε όποιον προσβάλλει ή διεκδικεί την ιστορία και την γή του. Όλοι να καταλάβουν … όλοι να το μάθουν.. η Ελλάδα είναι χώρα γηγενής..την κληρονομήσαμε.
Δεν σφάξαμε τους κατοίκους της, ούτε την λεηλατήσαμε για να ζήσουμε εμείς εδώ .... όπως έκαναν οι βάρβαροι λαοί της Ευρώπης και η Αμερική για τις χώρες που οικειοποιήθηκαν για δικές τους.
Ας μάθουν όλοι, ότι είμαστε ιδιοκτήτες τούτης της ευλογημένης χώρας και θα υπερασπιστούμε τα ιερά αυτά χώματα, των ηρώων και των Αγίων μας.
Ας μάθουν όλοι ότι είμαστε απόγονοι, όλων των ηρώων που έτρεμαν και ότι δεν θέλουμε προστάτες. Ας μάθουν όλοι το τέλος του προδότη.
Όχι στην διχόνοια.
Ζήτω η Ελλάς.
Ζήτω η Μακεδονία.
Υπερασπιστείτε την Πατρίδα.
Υπερασπιστείτε την τιμή μας.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.











(*) Η Ιωάννα Κωνσταντινίδου είναι Ελληνίδα Πολίτης