14.1.18

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Ζουράρις μετά την επίθεση του σε Ολυμπιακό και Άρη (;)


Ο υφυπουργός Παιδείας κ.Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο Βήμα είπε ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.
Η παραίτηση υποβάλλεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Μetropolis 95,5» ο κ. Ζουράρις είπε χαρακτηριστικά για τις δύο ομάδες:
Για τον Ολυμπιακό: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…» είπε για τον Ολυμπιακό.
Υποτιμητικά μίλησε και για τον Άρη λέγοντας: «Ποιος τον γα[...] τον Άρη».
Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά. Σε δήλωσή του στο Facebook ο κ.Καραπαπάς χαρακτήρισε τον υφυπουργό «σκουλήκι» και «γελοίο».
Καμμένος: Ή ο Ζουράρις ή εγώ 
Νωρίτερα σήμερα Κυριακή,  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος έθεση θέμα παραμονής του υφυπουργού Παιδείας στην κυβέρνηση, μετά το πρωτοφανές παραλήρημα Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.
«Ή αυτός ή εγώ. Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος»» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα». Διευκρίνισε δε πως «δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού». Εκανε δε λόγο για «κατάπτυστη δήλωση».
timelink