7.1.18

Δείτε με τι μίσος χτυπούν τους 'Ελληνες Ορθόδοξους που προσπαθούν να φτάσουν στην Βηθλεέμ να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Ντροπή για την Ορθοδοξία


Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε λεπτό προς λεπτό στις αποκλειστικές εικόνες του iellada.gr, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Βηθλεέμ ,εναντίον των Ελλήνων Ορθοδόξων και της πομπής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Μαρίας Γιαχνάκη 

Η συνοδεία του Έλληνα Πατριάρχη έφτασε στην Βηθλεέμ γύρω στη 1το μεσημέρι του Σαββάτου για να τελεσθεί η Θεία Λειτουργία για την γιορτή των Χριστουγέννων με το παλαιό ημερολόγιο.
Λόγω της φορτισμένης κατάστασης οι Αγιοταφίτες και το γραφείο του Πατριάρχη, είχαν ζητήσει επίσημα από την αστυνομία και τον δήμο της Βηθλεέμ, να λάβουν μέτρα προς αποφυγή επεισοδίων.
Όμως τα μέτρα δεν ήταν αρκετά αφού ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ,ήταν αποφασισμένος να χτυπήσει την ελληνορθόδοξη αποστολή. Διαμαρτύρονταν  για τις πωλήσεις γης στους Εβραίους, στις οποίες έχει προχωρήσει το Πατριαρχείο και οι οποίες ουσιαστικά βοηθούν το Ισραήλ να βάλει το πόδι του σε Παλαιστινιακά εδάφη.
Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη φορτισμένη εδώ και καιρό ενώ η συγκέντρωση αυτή εναντίον του Πατριάρχη είχε οργανωθεί και σε συνεργασία με τον Δήμο της Βηθλεέμ.
Η κατάσταση αναμένεται να πάρει διαστάσεις ενώ η Ελλάδα δεν έχει πάρει ακόμη θέση παρόλο που στην αποστολή ήταν και η πρόξενος του Ισραήλ Αικατερίνη Τζίμα. 

H Ελλάδα, πάντα κόντρα στα συμφέροντά της, υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους που...διεκδικούν την πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ!
ΑΛΕΞ