14.1.18

Θάνατος 44χρονης: Ιδιωτικός ερευνητής κάνει λόγο για δολοφονία- Ποια νέα στοιχεία εξετάζουν οι αρχές


Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία, με τις αρχές να συγκλίνουν ωστόσο περισσότερο στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία.   

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι υποψίες της οικογένειας ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία είναι αυτές που την οδήγησαν στη λύση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. 

   «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι; H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω... Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία... Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή... Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.    

Η απουσία του κινητού τηλεφώνου, οι κάμερες ασφαλείας και η στάση για καφέ   Σύμφωνα με το Star, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ελπίζει ότι στοιχεία από μία κάμερα θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών. 
 Τα στοιχεία της κάμερας στην περιοχή τα έχουν ήδη παραλάβει αστυνομικοί, χωρίς ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί το περιεχόμενό τους.   Την ίδια στιγμή, κυνηγοί ισχυρίζονται πως μέχρι τις 4 το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας, εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.   
Ένα επιπλέον ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο και δεν έχει βρεθεί ακόμα, παρά το γεγονός πως γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη Ειρήνη με το αυτοκίνητό της. 

  Οι αρχές δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιος να σκηνοθέτησε την αυτοκτονία και να εξαφάνισε το κινητό.   Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο ήρθε στο φως από κάμερες ασφαλείας. Η 44χρονη σταμάτησε κάποια στιγμή για να αγοράσει καφέ. Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι απίθανο κάποιος να σχεδιάζει την αυτοκτονία του και λίγο πριν να αγοράζει καφέ. 

lifo.gr