12.12.17

Συνεχής δράση σε Πρέμιερ και Μπουντεσλίγκα


Εμβόλιμες αγωνιστικές, εξ' αναβολής παιχνίδια και κύπελλα στο πρόγραμμα της Τρίτης.

Εμβόλιμη αγωνιστική σε δυο μεγάλα πρωταθλήματα θα έχουμε στο πρόγραμμα αυτή της εβδομάδας, αρχής γενομένης από την Τρίτη. Επιπλέον, θα γίνει και ένα ματς για τη Σέριε Α συν κάποια ματς κυπέλλου σε Ιταλία και Γαλλία.
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα;
Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα θα μας απασχολήσουν κυρίως. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με τη "συμπολίτισσα" Γιουνάιτεντ, ουσιαστικά της έδωσε "μισό τίτλο". Όμως όταν μιλάμε για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο κανείς δεν μπορεί να μιλάει με σιγουριά για τέτοια θέματα. Σε αυτή την αγωνιστική, την 17η, θα δούμε τρια ματς την Τρίτη. Η μοναδική από τους Big-6 που παίζει αγώνα, είναι η Τσέλσι. Οι "μπλε" θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ και η έδρα της νεοφώτιστης Χάντερσφιλντ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το πετύχει. Η Μπέρνλι, υποδέχεται στο "κάστρο" της, (μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 ματς) την Στόουκ. Την έμπειρη και πάντα επικίνδυνη, Στόουκ. Το τρίτο ματς ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα. Από ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχονται και οι δυο (Χ η Πάλας στην έδρα της, ήττα στο Μπόρνμουθ η Γουότφορντ) και σίγουρα θα θέλουν να "ρεφάρουν".
Στην Μπουντεσλίγκα, έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Η Λειψία δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονόως πως η τρίτη Γκλάντμπαχ και η τέταρτη Σάλκε έπαιζαν μεταξύ τους και τώρα πρέπει να πάει στην έδρα της ποιοτικότατης Βόλφσμπουργκ για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση. Μια Βόλφσμπουργκ η οποία είναι ανεβασμένη και διαθέτει ικανότατους παίκτες στο ρόστερ της. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Βέρντερ. Συγκεκριμένα, έχασε κιόλας. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την απόλυση του Πίτερ Μποζ και την έλευση του Πίτερ Στόγκερ που μόλις είχε απολυθεί από την Κολωνία! Λευκή πετσέτα ή όχι; Ο χρόνος θα δείξει. Τώρα πάει στην έδρα της Μάιντζ και χρειάζεται πολύ προσοχή. Το Αμβούργο, το οποίο παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, υποδέχεται την Άιντραχτ που είναι ιδιαίτερα ασταθής τον τελευταίο καιρό, αλλά παραμένει πολύ δυνατή εκτός έδρας. Τέλος, η Γκλάντμπαχ μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Σάλκε, καλείται να πάει σε μια δυνατή έδρα. Αυτή της Φράιμπουργκ, που παρότι δεν είναι καλή φέτος (αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι) είναι πάντα επικίνδυνη στο γήπεδό της.
Στην Ιταλία έχουμε ένα ματς. Η Τζένοα υποδέχεται την Αταλάντα. Το ματς ήταν να γίνει χθες, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Γένοβα (χιονοπτώσεις σε όλη τη Βόρεια Ιταλία). Η Αταλάντα έρχεται από την πρόκρισή τους στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ και καλείται να παίξει απέναντι σε μια ομάδα που "καίγεται" για βαθμούς.
Στην Ιταλία έχουμε και κύπελλο. Η Ιντερ υποδέχεται την Πορτενόνε. Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις το ματς. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων είναι χαοτική!
Κύπελλο έχουμε και στη Γαλλία. Και συγκεκριμένα Λιγκ Καπ. Τρια ματς. Το πιο ανταγωνιστικό θα λέγαμε ότι θα γίνει στην Τουλούζη, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μπορντό. "Κυπελλάκιας" ο Γκουρβενέκ της Μπορντό, ψάχνεται για διάκριση ο Ντυπρά της Τουλούζ. Στα άλλα παιχνίδια, η Μονακό φιλοξενεί την καλή φέτος, Καέν και η Ανζέ παίζει με τη χειρότερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας, Μετς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.