12.12.17

Κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ! Έξαλλη η ιδιοκτήτρια ακινήτου στο Ηράκλειο από τα απλήρωτα ενοίκια

Efenpress:Μήπως συμμετέχει στο κίνημα..."Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω";
______________
Με έξωση κινδυνεύει η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, καθώς δεν έχει πληρώσει εδώ και πολύ καιρό τα ενοίκια για το ακίνητο που μισθώνει.

Αγανακτισμένη η ιδιοκτήτρια του ακινήτου που βρίσκεται στην οδό Εμμανουήλ Καστρινάκη, είπε στο Creta Live ότι έχει ήδη στείλει σχετική αγωγή, με την οποία καταγγέλλει τη σύμβαση μίσθωσης του ακινήτου και ζητεί την έξωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Τόνισε επίσης ότι η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ έχει σταματήσει να πληρώνει ενοίκια από τον Ιούλιο του 2017, αλλά και πριν από το διάστημα αυτό τα μέλη της Νομαρχιακής δεν κατέβαλαν σταθερά και στο σύνολό του το συμφωνημένο ενοίκιο και πάντα πλήρωναν με καθυστέρηση.
Συνολικά υπολογίζεται ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, οφείλει ποσά που αντιστοιχούν σε 9 μισθώματα ενοικίασης του ακινήτου και σε μέρος ενός ακόμα μισθώματος.
Στο ίδιο κτίριο βρίσκεται επίσης και το γραφείο του μοναδικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος πληρώνει κανονικά τα ενοίκια και είναι πολύ τυπικός με τις υποχρεώσεις του.
Πάντως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Μιχάλης Καρακατσάνης,υποβαθμίζει με δηλώσεις του στην "Πατρίδα" το όλο θέμα και υποστηρίζει πως δεν υφίσταται κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αναφορικά με την καταβολή των μισθωμάτων και πως θα βρεθεί λύση αν και τονίζει ότι ελάχιστα μέλη της νομαρχιακής συνεισφέρουν.
http://www.star.gr/