16.12.17

ΠΟΑΣΥ για πλειστηριασμούς: Η Αστυνομία δίπλα, όχι απέναντι στους πολίτες!


Τον τρόπο  να απεμπλακούν οι αστυνομικοί από την εφαρμογή των πλειστηριασμών τους πολίτες, αναζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), λέγοντας ότι η Αστυνομία πρέπει να είναι δίπλα και όχι απέναντι στον πολίτη.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις εξουσιοδότησαν την Εκτελεστική Γραμματεία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ήτοι κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις, ένδικα μέσα κλπ, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προαναφερόμενα προβλήματα και ιδίως να διασφαλισθεί το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή τις αντιδράσεις που προκαλεί η εμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων στους πλειστηριασμούς.




Ειδικότερα, ήδη, η Εκτελεστική Γραμματεία έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, βάσει των συνταγματικών διατάξεων και νομοθετημάτων ούτως ώστε να προασπισθούμε το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και να μην διαταραχθούν περαιτέρω οι σχέσεις με την ελληνική κοινωνία.

Η αστυνομία δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας!

armyvoice

Δεν μπορεί η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί την Αστυνομία σαν πραιτωριανούς , για να περάσει τις αριστερίστικες καταστροφικές και αντιλαϊκές δραστηριότητές της.
Η αντίδραση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να είναι πιο δυναμική. Αλλά θα πρέπει και οι πολίτες να καταλαβαίνουν τη δύσκολη θέση των αστυνομικών και να τα βάζουν όχι μ αυτούς αλλά με αυτούς που τους στέλνουν να κάνουν το άχαρο αυτό έργο. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, παράλληλα, δεν χρειάζεται να επιδεικνύουν αυξημένο "υπηρεσιακό" ζήλο και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν να κάνουν όχι με κακοποιούς, αλλά με θιγόμενους Έλληνες πολίτες.
ΑΛΕΞ