4.11.17

Νέα παρτίδα εγγράφων για την δολοφονία του JFK: Ήταν ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ πράκτορας της CIA;

Έγγραφο που αποτελεί σοβαρή ένδειξη ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ ήταν πράκτορας της CIA όταν έλαβε χώρα η δολοφονία του JFK βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για έγγραφο που έχει «κοπεί» στο σημείο που ο πρώην διευθυντής της CIA Richard Helms ερωτάται από την Επιτροπή του Προέδρου Τζέραλντ Φορντ το 1975.

The 1975 testimony, taken by the commission’s counsel, David Belin, cut off right at the most tantalizing part.
MR. BELIN: Well, now, the final area of my interrogation relates to charges that the CIA was in some way conspiratorially involved with the assassination of President Kennedy. During the time of the Warren Commission, you were Deputy Director of Plans, is that correct?
MR. HELMS: I believe so.
MR. BELIN: Is there any information involved with the assassination of President Kennedy which in any way shows that Lee Harvey Oswald was in some way a CIA agent or an age[nt]…
Η αποκοπή της απάντησης σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που αναδείχτηκαν από την πρώτη παρτίδα εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν δέκα ημέρες πριν δημιουργεί αυτόματα ένα «πλέγμα ενοχής για την αμερικανική μυστική υπηρεσία.
Την αποκάλυψη την έκανε η Washington Post

Μια νέα παρτίδα εγγράφων, κυρίως διαβαθμισμένων αναφορών της CIA, που αφορούν τη δολοφονία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή από τα Εθνικά Αρχεία της χώρας και ένας εκ των φακέλων προκάλεσε άμεσα ερωτήματα για το ποιος ήταν πραγματικά ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ
Δημοσιοποιήθηκαν σχεδόν 680 φάκελοι, ανάμεσά τους 553 που δεν είχαν δοθεί ποτέ πριν στη δημοσιότητα διότι η CIA είχε εναντιωθεί σε αυτό επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφαλείας.
Ανάμεσα στα νέα έγγραφα συγκαταλέγονται λεπτομερείς αναφορές για απόπειρες στρατολόγησης σοβιετικών διπλωματών που υπηρετούσαν στο εξωτερικό και απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που είχαν υποκλαπεί. 
Επίσης ανάμεσα στα έγγραφα, τα οποία αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, βρίσκονται ντοκουμέντα του υπουργείου Δικαιοσύνης, του υπουργείου Άμυνας και μιας επιτροπής του Κογκρέσου που ερεύνησε τη δολοφονία του Κένεντι την 22α Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας, στην Πολιτεία του Τέξας.
Αυτή είναι η τρίτη φορά φέτος που τα αμερικανικά Εθνικά Αρχεία δημοσιεύουν έγγραφα για την υπόθεση, όπως όριζε ο νόμος του 1992 που προέβλεπε πως όλα τα ντοκουμέντα που συνδέονταν με τη δολοφονία του Κένεντι θα δημοσιοποιούνταν σε 25 χρόνια. Είχαν ήδη δημοσιοποιήσει 3.810 φακέλους την 24η Ιουλίου και άλλους 2.891 την 26η Οκτωβρίου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στο FBI και τη CIA προθεσμία έξι μήνες, ως την 26η Απριλίου 2018, για να του παρουσιάσουν τους λόγους για τους οποίους πιέζουν τα εναπομείναντα «ευαίσθητα» διαβαθμισμένα έγγραφα να μη δημοσιοποιηθούν.
Στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών έχουν απαιτήσει να μην αποκαλυφθούν φάκελοι που λένε ότι θα έπλητταν την αμερικανική εθνική ασφάλεια.
Όμως όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για την εθνική ασφάλεια αλλά για την «αξιοπρέπεια» κάποιων «σκοτεινών» τύπων και πως λειτουργεί το «βαθύ αμερικανικό κράτος»
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη παρτίδα εγγράφων του Οκτωβρίου είχαν προκύψει τα εξής:
Oι Ρώσοι θεωρούν ως υπεύθυνο τον επίσης πρώην πρόεδρο Λύντον Τζόνσον ενώ ο πανίσχυρος τότε αρχηγός του FBI E.Xoύβερ φέρεται να είπe κατά λέξη:
«Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναί να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος»
Τα πράγματα είναι απλά: Ότι έγινε δεν θα γινόταν, εάν δεν είχε δοθεί η συκγκατάθεση από την ίδια την CIA.
Σημειώνεται επίσης ότι ο James Files ο δολοφόνος της Μαφίας ισχυρίζεται ότι ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον Τζον Κένεντι κατόπιν εντολών της CIA. Ο ίδιος το ομολόγησε σε συνέντευξη που έδωσε στον ιδιωτικό ερευνητή Joe West ο οποίος και απεβίωσε μυστηριωδώς το 1993!
Ο δολοφόνος της Μαφίας ενέπλεξε άμεσα τα αφεντικά του ότι είχαν συνεννοηθεί με την CIA για το κτύπημα αυτό. Ισχυρίζεται ότι είναι αυτός που έδωσε την χαριστική βολή στον Αμερικανό πρόεδρο.
Δίνει τα ονόματα των μαφιόζων Charles Nicoletti, Johnny Roselli και Sam Giancana οι οποίοι όλοι δολοφονήθηκαν στην δεκαετία του ΄70!
Η δολοφονία του John F. Kennedy στις 22 Νοεμβρίου του 1963, είναι μία υπόθεση που δεν έχει κλείσει για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν πιστεύει την επίσημη εκδοχή.
Απλά δεν την πιστεύουν όχι μόνο διότι είναι αδύναμη αλλά και επειδή άπαντες ξέρουν ότι για να δολοφονηθεί ένας Αμερικανός πρόεδρος πρέπει να το θέλουν πολλοί άνθρωποι από μέσα (inside job)
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τ.Κένεντι όπως και ο Α.Λίνκολν είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν το δικαίωμα εκτύπωσης δολαρίου από την FED και το δολάριο να έχει αντίκρυσμα σε ασήμι. Και οι δύο όλως τυχαίως δολοφονήθηκαν
Η προεδρική εντολή ήταν η Executive Order No. 11110
pronews