1.11.17

Αυτό δεν είναι κρίση, είναι καθεστώς!


Γράφει η Α. Λεώνη

Σύντομα φαίνεται μας οδηγούν  σε ακόμη ένα βαρύτερο Μνημόνιο. Αυτό που ζούμε δεν έχει τέλος.
Η κατάσταση η οποία σιγά-σιγά και μεθοδικά επιβάλλεται είναι πολυεπίπεδη!.
-          Πρώτα θέτει τους φόρους (ΕΝΦΙΑ κλπ.) και μετά χαμηλώνει τους μισθούς (κόφτης που έρχεται), προκαλώντας προγραμματισμένη εξαθλίωση. 
-      Έχει προηγηθεί η νεο-φιλελεύθερη λαίλαπα η οποία οδήγησε σε φθηνό ξεπούλημα πλήθους μεγάλων επιχειρήσεων και στην φυγή πολλών άλλων, προκαλώντας στέγνωμα της παραγωγής της χώρας αυτής.
-      Τώρα ξεκίνησαν τα προ-απαιτούμενα, δηλ. ο ωμός εκβιασμός.
-      Αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και άλλων κοινωφελών υπηρεσιών κλπ.
-      Προσπάθεια μείωσης του ρευστού χρήματος και σταδιακή χρήση των καρτών.


Τα χωρίς πρόσωπο κέντρα Παγκοσμιοποίησης, υλοποιούν βήμα – βήμα την διεστραμμένη πολιτική τους και σε άλλους τομείς
Πχ στα εργασιακά:
-      Σταδιακές επεκτάσεις των ορίων ηλικίας  και αναίρεση της υπάρχουσας εργασιακής νομοθεσίας
-      Συνεχείς περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ
Όμως σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η χώρα μας οδηγείται στον ξεπεσμό και σε ηθικής τάξεως ζητήματα.
-          Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου σήμερα, το σύμφωνο συμβίωσης και οι ‘έμφυλες ταυτότητες’ χτες, και αύριο κάποιο άλλο σεξιστικό νομοσχέδιο. Βήμα – βήμα προωθούν την καθιέρωση του Σοδομισμού και την εξαχρείωση.  
-          Κάθε μέρα έχουμε συνεχή πόλεμο και συστηματική  αποδυνάμωση του θρησκευτικού δόγματος της χώρας μας.
-          Κάθε τόσο προωθείται η καθολική αποδόμηση της Ιστορίας μας.
-          Συστηματικά πλέον φέρνουν καινούργιους μετανάστες και τους εγκαθιστούν στη χώρα μας ενώ την ίδια ώρα εξαθλιώνουν τους ημεδαπούς.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην κύρια πολιτική σκηνή, παράλληλα έχουμε και το σύγχρονο παρακράτος!.
 Το παρακράτος των μπαχαλάκηδων, της αναρχίας και του Ρουβίκωνα.  Οι μπαχαλάκηδες, οι ‘αλληλέγγυοι’ και οι ΜΚΟ είναι το σύγχρονο παρακράτος. Οι άνθρωποι που αντικαθιστούν το κράτος. Οι διάφορες παρακρατικές ομάδες φαίνεται που ότι έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν μία σειρά από ενέργειες αποσταθεροποίησης της πολιτικής ομαλότητας και την δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και αβεβαιότητος. Είναι οι υπηρέτες των νέο-φασιστών οι οποίοι,  αφού εξανάγκασαν σε εκτοπισμό πληθυσμούς, στη συνέχεια τους  κατευθύνουν στις πλάτες άλλων χωρών, προκαλώντας την διάλυση και το χάος.  Προβάλλεται ότι οι μπαχαλάκηδες είναι ‘αυθόρμητοι’ νέοι, οι οποίοι όμως εντελώς  τυχαία κατεβαίνουν στους δρόμους για να προκαλέσουν έκτροπα. Εμφανίζονται εντελώς τυχαία κυρίως στις Εθνικές επετείους. Όμως κατά τυχαίο τρόπο, ποτέ δεν συλλαμβάνονται μπαχαλάκησες και όταν αυτό γίνει αποφυλακίζονται σχεδόν αμέσως.

Αυτό, όμως, που δεν θέλει να ομολογήσει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος είναι ότι πέραν των κατασκευασμένων Μνημονίων, τα πράγματα οδηγούνται και προς άλλες εξελίξεις. Είναι επαπειλούμενες σοβαρές γεωπολιτικές αλλαγές, με βασικούς στόχους την πιθανή μετατόπιση συνόρων και την κατευθυνόμενη αλλοίωση πληθυσμών.

Φαίνεται ότι ολόκληρη η Ευρώπη να οδηγείται σε μια συνολική αναθεώρηση των συνόρων και στην δημιουργία μικρών αυτόνομων περιοχών. Αλλά όλα αυτά κάτω από μία κεντρική κυβέρνηση, που θα βρίσκεται στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό που ζούμε δεν είναι μια τυχαία οικονομική κρίση, είναι ένα νέο ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο μέρα με τη μέρα με πολυδαίδαλους τρόπους προσπαθεί να επιβληθεί!